ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χρυσό μετάλλιο, για μια ακόμη φορά, κρέμασε στο στήθος ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Τσάλεντζ Καπ του Παρισιού και ισοφάρισε το ρεκόρ του συνεχόμενων νικών.
Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15,500 βαθμούς στον τελικό των κρίκων κι άφησε στη δεύτερη θέση με 15,250 βαθμούς τον Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ, ο οποίος έκανε μπροστά στα πάτρια εδάφη την επανεμφάνισή του, δεκατρείς μήνες μετά τον φρικτό τραυματισμό του στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου είχε υποστεί διπλό συντριπτικό κάταγμα κνήμης έπειτα από άσχημη προσγείωσή του στο άλμα.
Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ουκρανός Ολέγκ Βερνιάιεφ με 14,800 βαθμούς.
Αυτό ήταν το έκτο χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια σε ισάριθμους αγώνες τους τελευταίους 19 μήνες, ισοφαρίζοντας έτσι το μακρύτερο αήττητο σερί της καριέρας του και θέτοντας πλέον ως στόχο την κατάρριψη του ρεκόρ!
Ο δεύτερος Έλληνας φιναλίστ, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, κατέκτησε την ιδιαίτερα τιμητική 5η θέση με 14,700 βαθμούς και παρότι έμεινε εκτός τριάδας για μόλις 0,100 β., έδειξε ότι βάσει των δυνατοτήτων και της ανοδικής του πορείας είναι θέμα χρόνου να έρθει το πολυπόθητο μετάλλιο.























































