Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Super League: Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 0-0

Super League: Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 0-0
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ριζούπολης μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναϊκού γα την 19η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League. Ο δύο ομάδες που «καίγονταν» για βαθμούς, αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες ήταν λιγοστές αν και στο πρώτο ημίχρονο είχαν από ένα δοκάρι. Πρώτα οι γηπεδούχοι στο 9΄ όταν κεφαλιά του Ελμπάζ έδιωξε ο Βλαχοδήμος στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό του δοκάρι και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Γιόχανσον στο 21΄. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, αφού οι φάσεις ήταν λιγοστές.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ινσούα απομάκρυνε με κεφαλιά την μπάλα από φάουλ του Κονέ και στη συνέχεια αυτή βρήκε στο δεξί απλωμένο του χέρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Στάικος του Παναθηναϊκού με 2η κίτρινη.

Ο αγώνας είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που ήθελαν να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη. Ο Απόλλωνας μετά την ισοπαλία παρέμεινε στην 14η θέση με 14 βαθμούς και ο Παναθηναίκός στην 8η με 23β.

«Μέσα σε μια μέρα δεν μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα. Ξέραμε ότι θα έφευγε ο Βιγιαφάνιες, μετά έφυγε και ο Όσκαρ. Επιτέλους δεν φάγαμε γκολ εκτός έδρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κούρος (39΄ Χουάρες) , Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Τσουκαλάς (62΄ Μενδρινός), Ελμπάζ, Ντεβέσα (76΄ Ανιέτε), Κονέ.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Άλτμαν (75΄ Στάικος), Λουντ, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (80΄ Κουντουριώτης).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Άρης υπέταξε τον Παναθηναϊκό (1-0) στη «Λεωφόρο» και σκότωσε τις ελπίδες του για πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90΄ (3-2) και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Τεσσάρα στη Λαμία με το μυαλό στην Άστον Βίλα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-79) και πάει Βελιγράδι ελπίζοντας

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr