ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δυσκολεύτηκαν οι Ολλανδοί να νικήσουν την Αυστραλία στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε , αλλά τελικά κατάφεραν να κάνουν το 3-2 και να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους στο Μουντιάλ.
Το σκορ πάντως άνοιξε η Ολλανδία στο 20ο λεπτό με τον Ρόμπεν, ύστερα από εξαιρετική κούρσα και τελείωμα με το αριστερό.
Οι Αυστραλοί ισοφάρισαν, άμεσα, μόλις ένα λεπτό μετά το γκολ του δέχτηκαν . Το 1-1 έκανε με απίστευτο βολέ ο Κέιχιλ. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ολλανδούς στο 54΄υπέπεσαν σε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γέντινακ κάνοντας το 2-1 για την Αυστραλία.
Άμεση ήταν όμως και η απάντηση των Ολλανδών που τέσσερα λεπτά αργότερα στο 58΄ισοφάρησαν σε 2-2 με τον συνήθη ύποπτο Φαν Πέρσι.
Τελικά οι «Οράνιε» , κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Ντεπάι στο 68΄, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-2 .
Η Ολλανδία έφτασε στους έξι βαθμούς στον 2ο όμιλο και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, ενώ η Αυστραλία παρέμεινε χωρίς βαθμούς και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, ότι κι αν κάνει στον τελευταίο αγώνα της με την Ισπανία.























































