ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».
Εις βάρος του συλληφθέντα, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χρήστος Καραγιάννης -ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα- άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Οι πράξεις που του αποδίδονται είναι σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με το Νόμο περί Αθλητισμού, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για δράστη που χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα επικίνδυνος».
Κι αυτό διότι -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για περιστατικά συνδεόμενα με την αθλητική βία, την πρώτη όταν ήταν ακόμη ανήλικος.
























































