ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ
41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»
ΕΛ.Α.Σ.: Για τον Μητσοτάκη η παιδεία ΔΕΝ είναι πυλώνας εθνικής ανάπτυξης - Το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. για τα παιδιά της
Ο Φαραντούρης ζήτησε από τον πρεσβευτή της Αιγύπτου στην ΕΕ σεβασμό στο ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Σινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».
Εις βάρος του συλληφθέντα, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χρήστος Καραγιάννης -ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα- άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Οι πράξεις που του αποδίδονται είναι σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με το Νόμο περί Αθλητισμού, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για δράστη που χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα επικίνδυνος».
Κι αυτό διότι -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για περιστατικά συνδεόμενα με την αθλητική βία, την πρώτη όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

























































