ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) προχώρησε στη διαγραφή του ΠΑΟΚ από το μητρώο της, μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τη νύχτα της περασμένης Κυριακής (11/3) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Η ECA καταδίκασε τη συμπεριφορά του προέδρου της μακεδονικής ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη και γνωστοποίησε την απόφασή της να αναστείλει την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ, μέχρι νεωτέρας.
Η ανακοίνωση: «Η ECA καταδικάζει έντονα τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Υπό αυτό το πρίσμα και σύμφωνα με το καταστατικό της ECA, το Εκτελεστικό Συμβούλιό της αποφάσισε ομόφωνα να αναστείλει, με άμεση ισχύ, την ιδιότητα του ΠΑΟΚ ως μέλους της ECA.
Η ΕCA υπάρχει για να προστατεύει την ακεραιότητα και την κανονικότητα διοργανώσεων και αγώνων, καθώς και τις αθλητικές αξίες και αρχές στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει εν ισχύ μέχρι νεωτέρας και θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».























































