Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κανονικό το γκολ» του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υποστηρίζει ο παρατηρητής του αγώνα

«Κανονικό το γκολ» του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υποστηρίζει ο παρατηρητής του αγώνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Καλαθενού που έφτασε στην ΚΕΔ, υποστηρίζει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν κανονικό και είναι επιβαρυντική τόσο για τον Γιώργο Κομίνη, όσο και για τον Κωνσταντίνο Ποντίκη.

Πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε φέτος στα γήπεδα -στην περίπτωση που ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα- τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη και τον βοηθό του, Κωνσταντίνο Ποντίκη, αφού η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Καλαθενού που έφτασε στην ΚΕΔ ήταν άκρως επιβαρυντική και για τους δύο.

Μία έκθεση που μέσα στον σκόνη που σήκωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι πέρασε σχεδόν στο ντούκου, αλλά η οποία έρχεται στο φως της δημοσιότητας αρκετές ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι για να δώσει μία διαφορετική πτυχή.

Όπως προκύπτει λοιπόν από το ρεπορτάζ, ο κ. Καλαθενός στην έκθεσή του υποστηρίζει ότι το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρατηρητής διαιτησίας αιτιολογεί την άποψη του, λέγοντας πως ο Μαουρίσιο δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Μπάρκα, ούτε του δημιούργησε πρόβλημα στην προσπάθεια του να αποκρούσει, ούτε επηρέασε με την κίνηση του άλλον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Από εκεί και μετά, ενώ χαρακτηρίζει υποδειγματική για 89 λεπτά την διαιτησία του Κομίνη του χρεώνει πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα ακολούθησαν από εκείνη την φάση και μετά.

Πιο συγκεκριμένα, στον διαιτητή Κομίνη χρεώνει διπλό λάθος, αφού τονίζει ότι κακώς ακύρωσε το γκολ, ενώ του χρεώνει πως ακόμα κι όταν κατακύρωσε το τέρμα στα αποδυτήρια δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μετρήσει το γκολ και έμεινε στα αποδυτήρια, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο… μπάχαλο.

Σε ότι αφορά τον βοηθό Ποντίκη του χρεώνεται επίσης λάθος χειρισμός, αφού αναφέρεται πως ενώ αρχικά κατευθύνθηκε προς την σέντρα, δείχνοντας ότι το γκολ πρέπει να μετρήσει, εν συνεχεία άλλαξε την απόφασή του και με όλη αυτή την αναποφασιστικότητα ήταν συνυπεύθυνος για όσα ακολούθησαν στο γήπεδο της «Τούμπας».

Αμφότεροι αναμένεται να παραπεμφθούν, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβουν να επανεμφανιστούν φέτος στις εναπομείνασες αγωνιστικές της Super League.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr