ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βασιλειάδης, Νίκος Τόσκας, Ποδόσφαιρο, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κοινή σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Τόσκα και τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών των δύο υπουργείων.
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση κοινής ομάδας εργασίας για τον καθορισμό των αναγκαίων τεχνικών και νομοθετικών αλλαγών, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πλαισίου ασφαλούς διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων και την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ομάδα εργασίας θα υποβάλει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος Απριλίου.























































