ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εξάμηνη έρευνα των δημοσιογράφων της Daily Teelepraph αποκάλυψε ότι υψηλόβαθμα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κύκλωμα με στημένα παιχνίδια βάζοντας βόμβα στα θεμέλια του Μουντιάλ.
Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό «Channel 4» εμφανίζονται αξιωματούχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας και ατζέντης της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA) να διαπραγματεύονται με δήθεν εκπροσώπους επενδυτικής εταιρείας το «μαγείρεμα» αγώνων.
Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Ομπέντ Ενκιτιά και τον Κρίστοφερ Φορσάιθ, πιστοποιημένο ατζέντη της FIFA.
«Μπορείτε να έρθετε σε εμάς και να μας πείτε ποιο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα», λέει ο Κρίστοφερ Φορσάιθ ενώ ο Ομπέντ Ενκιτιά ενδιαφέρεται για την προμήθεια των διαιτητών: «Θα πρέπει να δώσετε κάτι και στους διαιτητές αφού θα κάνουν αρκετή δουλειά για εσάς», αναφέρει.
Η εφημερίδα σημειώνει στο ρεπορτάζ της ότι τα παιχνίδια κανονίζονταν σε συνεργασία με το συνδικάτο που διαμορφώνει τα αποτελέσματα των παιχνιδιών και η ταρίφα της συμμετοχής άγγιζε τα 170.000 δολάρια.
Η FIFA, θορυβημένη από τις αποκαλύψεις, αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου ενώ ζήτησε να γίνει έρευνα για το γεγονός.
Δείτε το βίντεο:























































