Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από Τσιάρτα

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από Τσιάρτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα από τον Βασίλη Τσιάρτα. Ο γνωστός για τις… πρωτοπόρες απόψεις του παλαίμαχος ποδοσφαιριστής «ξαναχτύπησε» μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για αναδοχή παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Βασίλης Τσιάρτας επιτίθεται φραστικά κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αλλά και κατά της κυβέρνησης για το κατά πόσο μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε στα social media:

«Από μια κυβέρνηση που έχει μαζέψει οτι κατακάθι υπάρχει και ψηφίζει νομοσχέδια αίσχος για υιοθεσίες παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο, αποφυλακίζει εγκληματίες, που δεν ενδιαφέρεται για τον Έλληνα και την ασφάλεια του, που δεν εχει προτεραιότητα τη χώρα και εχει γίνει περίγελος από όλους τι να περιμένεις?? Πιο ξεφτίλες πεθαίνεις.Αριστερόστροφη σαπίλα».

Στη συνέχεια «επέστρεψε» με νέα ανάρτηση:

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας.

Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα.

Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομοφύλων στην Ελλάδα – Αυτό είναι το ζευγάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr