Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Δημήτρης Μαχαιρίδης
Δημοσιογράφος, Εξερευνητής

7 καυτά σημεία για να δείτε τον αγώνα Ελλάδα – Κόστα Ρίκα

7 καυτά σημεία για να δείτε τον αγώνα Ελλάδα – Κόστα Ρίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η Κόστα Ρίκα θα είναι ένας πολύ επιθετικός αντίπαλος, που θα μεταχειριστεί ακόμη και χτυπήματα. Η επιτυχία της Εθνικής μας στηρίζεται στην εκδοχή του θαύματος” προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης. Σαν από θαύμα άλλωστε μπήκαμε και στους 16 του Μουντιάλ.

Και επειδή θέλουμε το θαύμα της περασμένης Κυριακής να κρατήσει και αυτήν την Κυριακή, αξίζει να το ζήσουμε ομαδικά. Βγείτε από το σαλόνι του σπιτιού μας και αν δεν έχετε κανονίσει με φίλους και γνωστού,ς ακολουθείστε κάποια από τις 7 προτάσεις μας. Και γιατί 7 θα αναρωτηθείτε. Γιατί και τα θαύματα του αρχαίου κόσμου 7 ήταν.

Βυζαντινό, Athens Hilton

Δύο οθόνες 42 ιντσών για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο του αγώνα, παρέα με τον πλούσιο μπουφέ του Βυζαντινού μέσα στη δροσερή και σικάτη ατμόσφαιρα του Athens Hilton. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα επιτρέπονται οι ιαχές γκολ και τα δυνατά μπράβο, αρκεί να σκοράρουμε. Ειδικά για το παιχνίδι αυτό της Εθνικής μας το Βυζαντινό προσφέρει τη Cesar’s salade, το club sandwich ή το burger μεζί με αναψυκτικό ή μπύρα στην τιμή των 20€.

Athens Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Τηλ.: 2107281000.

La Veranda στο roof garden του Metropolitan Hotel

Δύο οθόνες 42 ιντσών στο μπαρ και μια γιγαντοθόνη 2Χ2 στο εστιατόριο, με θέα στην φωταγωγημένη Καστέλα και στο Φάληρο. Το καλύτερο σημείο συνάντησης για φανατικούς Γαύρους. Κάθε φορά που τα κόκκινα χρώματα του Ολυμπιακού θα σώζουν την Εθνική μας, θα πανηγυρίζετε με θέα το Καραϊσκάκη. Έχουν ετοιμάσει snack menu από 8,5€ μέχρι 25€. Mixed grilled με τυριά για δύο, συν ένα ποτήρι μπύρας ανά άτομο στα 19€.

Metropolitan Hotel, Λεωφόρος Συγγρού 385 ,Τηλ.: 21009471000

Gaspar Food & Mood για το ραντεβού Νοτίων και Βορείων

Μια γιγαντοοθόνη κυριαρχεί στο lounge του Gaspar για να είστε όλοι προσηλωμένοι στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας. Σίγουρα θα γίνετε όλη μια παρέα, και εκείνοι που θα ανεβείτε από το κέντρο και τα νότια και εκείνοι που θα κατεβείτε από τα βόρεια.

Gaspar Food & Mood, Λεωφ. Δημ. Βασιλείου & Λυκούργου, Φάρος Ψυχικού, Τηλ.: 2106775011.

Καλαμάκι για τους πράσινους πίσω από το Γήπεδο του Παναθηναϊκού

Δεν το παίρνει είδηση το μάτι σου, αλλά στην Αρματωλών και Κλεφτών στο νούμερο 54 , απέναντι από το γήπεδο της Λεωφόρου βρίσκεται ένα γωνιακό σουβλατζίδικο, σημείο συνάντησης των Τριφυλλιών. Ψήνει μόνο ζουμερό καλαμάκι πολύ καλής ποιότητας, έχει διάφορα σαλατικά ανάλογα με την εποχή και δικές του τηγανητές πατάτες. Η τηλεόραση κυριαρχεί στο χώρο. Γύρω σας οι πιο φανατικοί πράσινοι.

Μην περιμένετε κρατήσεις. Το πράγμα είναι primitif.

Μεζεlicious για τους Παοκτσήδες στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης

Θεωρούνται οι πιο πιστοί οπαδοί, αλλά και οι πιο γκουρμεδιάρηδες. Στο ουζερί Μεζεlicious, πάνω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουν βγάλει στο πεζοδρόμιο τραπέζια και τηλεοράσεις, γιατί στην Θεσσαλονίκη όλα τα πράγματα συμβαίνουν στο δρόμο. Οι μεζέδες έχουν πολύ couleur local, γιατί και ο chef μόνο Παοκτσής θα μπορούσε να ήταν. Θα παρακολουθήσετε τον αγώνα της Εθνικής μέσα στην καρδιά του ΠΑΟΚ.

Μεζεlicious, Διαγόρα 51 & Γρηγορίου Λαμπράκη, Άνω Τούμπα, τηλ.: 2311242290

Daily Café λίγο πιο πάνω από την πλατεία Κολωνακίου

Αφήστε την πλατεία, όπου θα γίνεται χαμός και ανηφορείστε μέχρι την Ξενοκράτους. Στο τέρμα του δρόμου σε μια ήσυχη μικρή πλατεία το Daily Café έχει βγάλει τις οθόνες του. Το κοινό είναι ανακατεμένο, ποδοσφαιρόφιλοι και πιο κουλτουριάρηδες. Αν ξανασωθούμε με γκολ του Σαμαρά, πολύ πιθανόν να ζήσετε δια ζώσης το δίλημμα του καλού και του κακού Σαμαρά. Δεν έχει φαγητό παρά μόνο ποτό, μπύρες και καφέδες.

Daily Café, Ξενοκράτους 47, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7223430.

Enigma για τα δυτικά προάστια στο Χαϊδάρι

Στην Στρατηγού Καραϊσκάκη, στον πιο coffee society δρόμο των δυτικών προαστίων, το Enigma κάνει τη διαφορά σε ένα κύριο σημείο. Η εσωτερική διακόσμηση με τα πολλά φυτά παραπέμπει στην Βραζιλία, που φιλοξενεί το Μουντιάλ. Στις δύο γιγαντοοθόνες θα πανηγυρίσετε φάσεις και και γκολ – μακάρι να τα πετύχουμε. Καλά κοκτέιλ, αν θέλετε να ξεφύγετε από τα all time classic μπιρόνια.

Enigma, Στρατηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη 57, Χαϊδάρι, τηλ.: 2105819990.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr