Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Η Lufthansa «έχασε» τα ποδήλατα της Εθνικής ομάδας – Στον αέρα η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Απίστευτο: Η Lufthansa «έχασε» τα ποδήλατα της Εθνικής ομάδας – Στον αέρα η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Lufthansa, Ποδηλασία,

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας βρίσκεται στη Γλασκώβη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινά στις 2 Αυγούστου, αλλά… χωρίς ποδήλατα.

Η Lufthansa «έχασε» τις αποσκευές των μελών της Ελληνικής αποστολής, μαζί με τα πέντε αγωνιστικά ποδήλατα με τα οποία θα συμμετείχε στη διοργάνωση. Αιτία, η μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου όταν μία 40χρονη γυναίκα διείσδυσε χωρίς να έχει ελεγχθεί σε ζώνη του τερματικού σταθμού 2, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 200 πτήσεις.

Ο πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης μιλάει στο kathimerini.gr για την περιπέτεια της Εθνικής, που μπορεί να της κοστίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Το Σάββατο 28 του μήνα, το πρωί, φεύγουμε για τη Γλασκώβη, μέσω Μονάχου, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας που ξεκινά στις 2 Αυγούστου. Εκεί, με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, γινόταν ένας χαμός. Εκατοντάδες κόσμου, ακυρώσεις πτήσεων, καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές», εξηγεί ο Χρήστος Βολικάκης και συνεχίζει:

«Ακυρώθηκε και η δική μας πτήση με αποτέλεσμα να ψάχνουμε τρόπο να πάμε στη Γλασκώβη. Αρχικά, μας είπαν ότι υπάρχει μία πτήση στις 3 Αυγούστου! Εξηγήσαμε ότι δεν γίνεται να φτάσουμε μία ημέρα μετά την έναρξη της διοργάνωσης. Μετά από πολύωρη αναμονή, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει μία πτήση για το Μάντεστερ, όπου μας διαβεβαίωσαν ότι χωρούν και οι αποσκευές μας αλλά και τα ποδήλατα. Φτάνουμε μετά από μεγάλη ταλαιπωρία στο Μάντσεστερ και διαπιστώνουμε ότι μαζί μας ήρθαν ούτε τα ποδήλατα, ούτε οι αποσκευές μας».

Στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες αλλά με την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος να είναι την ερχόμενη Πέμπτη, ο χρόνος πιέζει. «Δηλώσαμε τα ποδήλατα και περιμέναμε. Έχει ξανασυμβεί άλλες φορές, αλλά έχουν περάσει δύο ολόκληρες ημέρες και δεν έχουμε καμία ενημέρωση», λέει ο Χ. Βολικάκης.

«Είναι 5 κούτες με ποδήλατα και 12 αποσκευές, μαζί με τις χειραποσκευές. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν έχουμε ούτε χρήματα, ούτε ρούχα. Είμαστε με κοντομάνικα στη Γλασκώβη, με βροχή και 16 βαθμούς», προσθέτει.

Μάλιστα, εξηγεί ότι η ομάδα, είναι τρεις ημέρες ήδη χωρίς προπόνηση και με μεγάλη ταλαιπωρία στην πλάτη. «Σε αυτό το επίπεδο, μας κρατάει πίσω έστω και μία ημέρα χωρίς προπόνηση. Είχαμε στόχο ένα μετάλλιο, τώρα απλά θέλουμε να έρθουν τα ποδήλατα για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε. Είναι χρονιά Ολυμπιακής πρόκρισης και κάθε αγώνας μετράει».

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΟΠΑΠ Champion Νίκος Παπαγγελής στο ΟΠΑΠ Game Time

27χρονη γδύθηκε μέσα σε αεροπλάνο και δάγκωσε αστυνομικό

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό του Νίκου Παπαγγελή για το δεύτερο «Wheels of Will»

Ιωάννινα: Ποδηλατάδα έκανε ο Μητσοτάκης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Γερμανία: Με απεργία απειλούν οι πιλότοι της Lufthansa – Ζητούν αύξηση μισθού 5,5%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr