Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι στήνουν σκηνικό έντασης εν όψει του αγώνα Σπάρτακ-ΠΑΟΚ στη Μόσχα

Οι Ρώσοι στήνουν σκηνικό έντασης εν όψει του αγώνα Σπάρτακ-ΠΑΟΚ στη Μόσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δρακόντεια είναι τα μέτρα τόσο στην «Otkritie Arena» όσο και γενικότερα στη Μόσχα για τον αγώνα την Τρίτη της Σπαρτάκ με τον ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Περιφερειακού Τμήματος Ασφάλειας και Καταπολέμησης της Διαφθοράς στη ρωσική πρωτεύουσά, για τις ανάγκες της αναμέτρησης που θα κάνει σέντρα στις 20.30, θα εμπλακούν περισσότερα από 3.000 άτομα.

«Για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και τάξης στο γήπεδο, αλλά και στις περιοχές γύρω από αυτό θα συμμετέχουν πάνω από 3.000 άτομα:

»Αστυνομία, μέλη της Rosgvardia (η περίφημη ομάδα του ρωσικού στρατού), σεκιούριτι ασφάλειας και ελέγχου, καθώς και η Φρουρά του Λαού», ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου.

Έξτρα μέτρα θα ληφθούν και για την πρόσβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της ιστοσελίδας gazzetta.gr στη Μόσχα, τα μέτρα ασφαλείας είναι φυσικά αυξημένα και για τη μετακίνηση της αποστολής του «δικεφάλου», του Ιβάν Σαββίδη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Το θέμα απασχόλησε έντονα και κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, εξαιτίας της αναφοράς μιας μερίδας Ρώσων δημοσιογράφων περί επίθεσης στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Παράλληλα, η ρωσική ομάδα ενημέρωσε τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν σήμερα στην «Otkritie Arena» ότι «στη θύρα των φιλοξενούμενων έχουν διατεθεί, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, μόλις 59 εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και 50 για τους VIP, που θα καθίσουν σε διαφορετικές θέσεις».

«Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο, με περίπου 40.000 κόσμο. Σε συνεργασία με τις Αρχές έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια», πρόσθεσε σχετικά ο εμπορικός διευθυντής της Σπαρτάκ, Αλεξάντρ Αταμανένκο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πούτιν «ξήλωσε» τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Ο Πούτιν «σκέφτεται» τη δημιουργία μιας μεγάλης «ουδέτερης ζώνης» μέσα στην Ουκρανία

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr