ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανάρτηση Τσίπρα για το όνομα του κόμματος: «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε»
Ηγέτης Δρούζων Συρία: «Μη αναστρέψιμη η απόφαση για αυτονομία»
Η Κοβέσι ζητά κυρώσεις στην Ελλάδα για παραβίαση της αρχής του κράτους δικαίου
Αγριεύει ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Ποιές περιοχές θα πληγούν
Σε εφαρμογή ο Προσωπικός Αριθμός στον e-ΕΦΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα η Ξάνθη με πέναλτι κστάφερε να πάρει ισοπαλία 2-2 από τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Κάστρο, αλλά με μεγάλη εμφάνιση στην επανάληψη οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή.
Ο Μπουζούκης ισοφάρισε στο 48′ και ο Κολοβέτσιος στο 68′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Κάτσε στο 75′ είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι.
Η Ξάνθη δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει και δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των καθυστερήσεων κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαυρομάτης ανέτρεψε τον Κάστρο και ο διαιτητής ορθά έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του ένα βαθμό.
Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Μουνιέ (60′ Βέργος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (73′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (89′ Κουλιμπαλί)
Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Μελιόπουλος (86′ Αλμέιδα), Μπρίτο (81′ Σαρπόνγκ), Καντά (70′ Μπαριέντος), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.























































