Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kρίσιμες ώρες για τον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού Θανάση Γιαννακόπουλο

Kρίσιμες ώρες για τον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού Θανάση Γιαννακόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την δική του μάχη δίνει τις τελευταίες ημέρες ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο γιγάντωσαν την αγαπημένη τους ομάδα και την μετέτρεψαν σε έναν «θρύλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Λίγους μήνες μετά τον χαμό των αδελφών του, Κώστα και Παύλου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θρυλικός παράγοντας του Παναθηναϊκού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την Τετάρτη (16/1), με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στο πλευρό του.

Για εκείνον μίλησε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις Κάουνας επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (18/1), ενώ η είδηση κάνει τον γύρο της Ευρώπης, καθώς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στον αθλητισμό και το άθλημα.

Γεννημένος το 1931 στην Αθήνα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέλαβε μαζί με τον Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012.

Ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά τμήματα του συλλόγου όπως το βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποιίηση του προβλήματος και της περιπέτειας που περνούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κάτι που έγινε σεβαστό απ’ όλους.

Όμως μετά τις δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους, έγινε περισσότερο γνωστό προς τον κόσμο, που με αγωνία ρωτούσε να μάθει νέα για τον αγαπημένο όλων «Τυφώνα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Euroleague: Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (85-67) και επιστροφή στην τρίτη θέση

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φορά τη φανέλα του Robbie Williams στο ΟΠΑΠ Game Time

Η νέα απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού (2-2 με ΟΦΗ) τον έφερε στην 4η θέση

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη 97-86 τη Ρεάλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr