Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ολυμπιακός «πέρασε» νικηφόρα από τα Γιάννενα 2-1 τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός «πέρασε» νικηφόρα από τα Γιάννενα 2-1 τον ΠΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ποδόσφαιρο,

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Ηπείρου επικρατώντας με 2-1 του γηπεδούχου ΠΑΣ Γιάννινα στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, σε παιχνίδι στο οποίο τα δύο από τα τρία τέρματα σημειώθηκαν από «φίλια πυρά» και συγκεκριμένα τους Σκόνδρα (8΄) και Βούκοβιτς (14΄). Το τρίποντο στην πειραϊκή ομάδα έδωσε ο Χριστοδουλόπουλος, στο 37΄.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Σκόνδρα να σκοράρει στην εστία της ομάδας του, στο 8ο λεπτό: ο Φορτούνης πέρασε δυο αντιπάλους του από δεξιά και σέντραρε, ο αμυντικός των γηπεδούχων προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, με το δεύτερο στη σειρά αυτογκόλ των Ηπειρωτών στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, αφού είχε προηγηθεί εκείνο του Μιχαήλ απέναντι στην ΑΕΚ.

Με τον ίδιο τρόπο, όμως, έφτασε στην ισοφάριση και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, στο 14΄. Ο Νικολιάς έκανε το σουτ, ο Βούκοβιτς έβαλε το πόδι και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Σα, με τον Σέρβο αμυντικό να μετρά πια τρία αυτογκόλ στο εφετινό πρωτάθλημα, ύστερα από τις ατυχείς στιγμές του με ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Μάλιστα, ο ΠΑΣ Γιάννινα παραλίγο να προηγηθεί στο 18΄, όταν ο Παμλίδης δεν βρήκε καλά στην μπάλα στο γύρισμα του Νικολιά.

Τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι που ανέκτησαν την πρωτοπορία στο σκορ, όταν στο 37ο λεπτό ο Ποντένσε έκανε έξοχη προσπάθεια από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Χριστοδουλόπουλος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη για το 1-2.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον σκόρερ του δεύτερου γκολ να έχει ένα εξαιρετικό σουτ στο 46΄, που απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Προϊόντος του χρόνου ο ρυθμός έπεσε και οι παίκτες του Μαρτίνς κατέβασαν «ταχύτητα» θέλοντας να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Πετράκη να ανεβάσει τις γραμμές του στο γήπεδο και να αλλάξει σχηματισμό σε 4-3-3.

Η μεγάλη φάση, όμως, δεν ήρθε ποτέ για τους γηπεδούχους, ενώ οι Πειραιώτες φώναξαν για πέναλτι στο 83΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Λίλα κράτησε παρατεταμένα τον Χριστοδουλόπουλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης) Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Λίλα, Σιόντης (83΄ Νάουμετς), Νικολιάς, Γιάκος (65΄ Αθανασιάδης), Παμλίδης (80΄ Ξύδας), Κρίζμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Φορτούνης (86΄ Νάτχο), Ποντένσε (90΄+2 Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο (71΄ Χασάν).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr