Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάμε Στοίχημα: Το ελληνικό «φαινόμενο» Τσιτσιπάς κόντρα στο «μεγαθήριο» του παγκοσμίου τένις

Πάμε Στοίχημα: Το ελληνικό «φαινόμενο» Τσιτσιπάς κόντρα στο «μεγαθήριο» του παγκοσμίου τένις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Τένις,

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Την Πέμπτη στις 10.30 πμ, ξεκινά ο ημιτελικός του Australian Open.

Το ελληνικό «φαινόμενο», ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζει ένα από τα «μεγαθήρια» του παγκοσμίου τένις, τον Ραφαέλ Ναδάλ, με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Ο Ναδάλ θεωρείται φαβορί, όμως ο Τσιτσιπάς με τη μέχρι τώρα πορεία του στη διοργάνωση και κυρίως με τη νίκη του επί του Φέντερερ έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Ο 32χρονος ισπανός είναι κάτοχος 17 Grand Slam κι έφτασε ως τα ημιτελικά χωρίς να χάσει σετ. Ξέρει πολύ καλά ότι ο αγώνας με τον Τσιτσιπά θα είναι δύσκολος.

«Είναι σπουδαίος ο Τσιτσιπάς και έτοιμος να κερδίσει τους κορυφαίους του πλανήτη» δήλωσε για τον 20χρονο έλληνα τενίστα.

Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν. Και στις δύο επικράτησε με 2-0 σετ ο Ναδάλ.

Ο Τσιτσιπάς θυμάται πολύ καλά την τελευταία φορά που έχασε από τον Ναδάλ κι εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει τη ρεβάνς.

«Πείσμωσα από την τελευταία φορά που έχασα. Γνωρίζω πολύ καλά τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Ναδάλ και νομίζω ότι μπορώ να τον κερδίσω» τόνισε για την αυριανή «μάχη».

Ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ραφαέλ Ναδάλ συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον και το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών, τόσο στο πρακτορείο, όσο και στο Pamestoixima.gr.

Ανάμεσα στα στοιχήματα που προσφέρονται είναι για το ακριβές σκορ σετ, το σύνολο των Games, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τον νικητή του πρώτου σετ, το αν θα τελειώσει σετ με 6-0 ή 0-6, τον νικητή του πρώτου και του δεύτερου σετ, τους συνολικούς άσσους, το σκορ μετά από 2 Games, το πρώτο μπρέικ, τη διάρκεια του αγώνα, την ταχύτητα του γρηγορότερου σερβίς, τα συνολικά αβίαστα λάθη, τα συνολικά διπλά λάθη, τα συνολικά Winners, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, το ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς, το αν θα γίνει tie break.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr