ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράσταση για ένα ρόλο στην Κωνσταντινούπολη!
Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νταρουσάφακα (67-91) και είναι ακόμα ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας!
Το «τριφύλλι» επέβαλε την ανωτερότητά του από τα πρώτα λεπτά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αδύναμους γηπεδούχους.
Έτσι, πανηγύρισε το 2ο διαδοχικό διπλό του, αλλά και την 3η συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα (12-13 το ρεκόρ του), κάτι που σημαίνει για πρώτη φορά φέτος!
Αρκετοί οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πιτίνο, ξεχώρισαν οι Παπαπέτρου (18 πόντοι με 6/8 εντός παιδιάς), Παπαγιάννης (14 πόντοι, 12 ριμπάουντ), Καλάθης (10 πόντοι, 11 ασίστ), Τόμας (12 πόντοι).























































