ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα προημιτελικά του Basketball Champions League προκρίθηκε η κάτοχος του τίτλου, ΑΕΚ.
Μετά το +9 στην Πυλαία, η Ένωση επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για παρουσία στις καλύτερες οκτώ ομάδες, έστω κι αν ηττήθηκε με 62-63, στον Β΄ αγώνα της φάσης των «16» από τον ΠΑΟΚ.
Ο Βινς Χάντερ με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, μαζί με τον Γιόνας Ματσιούλις που είχε 10 πόντους και ένα καθοριστικό τρίποντο, αλλά και τον Ντελρόι Τζέιμς που μέτρησε 8 πόντους και 7 ριμπάουντ ξεχώρισαν από την «Ένωση».
Μόλις 18 λεπτά με 2 πόντους και 1/6 σουτ έπαιξε ο επηρεασμένος από τον τραυματισμό του Τζόρνταν Θίοντορ.
Ο Τζόντρε Τζέφερσον με 11 πόντους και οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γουίλ Χάτσερ που είχαν από 10 ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ, που ήταν όμως πολύ άστοχος και υπέπεσε σε 21 λάθη.
Αντίπαλός της ΑΕΚ στη φάση των «8» θα είναι η Μπάμπεργκ του «δικού» της, Νίκου Ζήση, (απέκλεισε την Μπάνβιτ), με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Γερμανία (26/3) και τον δεύτερο στην Αθήνα (2/4).
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 32-27, 45-47, 62-63























































