ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 14 Μαΐου έως τις 21 Μαΐου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε δεκατρείς αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, των Η.Π.Α., του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας, τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας και της Φινλανδίας και με 30 ευρώ κέρδισε 6.180,05 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 17 Μαΐου, στο Τρικάστ (σωστή επιλογή των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της πέμπτης ιπποδρομίας από το York, ένας νικητής από το Αλιβέρι κέρδισε 1.953,07 ευρώ και στο Τρικάστ, της έκτης ιπποδρομίας από το York, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.299,21 ευρώ.
Την Κυριακή 19 Μαΐου, στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της όγδοης ιπποδρομίας από το Turffontein, ένας νικητής από τους Μολάους κέρδισε 1.483,20 ευρώ.























































