ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Εθνική Ελλάδας έχασε 2-1 από την Τουρκία στην Αττάλεια

Η Εθνική Ελλάδας έχασε 2-1 από την Τουρκία στην Αττάλεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Ελλάδος, Ποδόσφαιρο, Τουρκία,

Άχρωμη και υποτονική, η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε 1-2 στην Αττάλεια από την Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, ενόψει των αγώνων που έπονται για την προκριματική φάση του Euro 2020 και οι οποίοι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφορούν τις αναμετρήσεις με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6), στο ΟΑΚΑ.

Η απουσία των πυλώνων της άμυνας, Μανωλά και Παπασταθόπουλου, όπως επίσης και των Ζέκα, Δώνη αποδείχθηκε σημαντική, ακόμη κι έτσι όμως η συνολική εικόνα προβλημάτισε.

Το πειραματικό σχήμα που παράταξε ο Άγγελος Αναστασιάδης, σε μια βραδιά όπου ντεμπούτο στη «γαλανόλευκη» ομάδα πραγματοποίησαν οι Πασχαλάκης, Ντουρμισάι και Κώτσιρας, έκανε εμφανείς τις αδυναμίες του από τα πρώτα λεπτά.

Πέρα από την έλλειψη ομοιογένειας και αγωνιστικού προσανατολισμού, οι διεθνείς αγωνίστηκαν χωρίς ενέργεια και πάθος κι έτσι μόλις στο 17ο λεπτό βρέθηκαν να κυνηγούν την ανατροπή δύο τερμάτων!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής

Μουντιάλ 2026: H Ισπανία «υπέταξε» τη Γαλλία με 2-0 και πάει τελικό

Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές παριστάνουν τους φιλάνθρωπους υπαλλήλους της τουρκικής ισλαμιστικής ΜΚΟ IHH που μετέφερε όπλα στην Αλ Κάιντα – Η IHH οργανώνει και τους «στολίσκους για τη Γάζα» με τους χρήσιμους ηλίθιους αριστεριστές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr