Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ξεκαθάρισαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2

Τι ξεκαθάρισαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για καθαρά νομικούς λόγους δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, λέγοντας πως δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τονίζει πως δεν κάνει βήμα πίσω και πως θα συνεχίσει τον αγώνα για την επαναφορά της νομιμότητας και της αξιοπιστίας στο ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ, προαναγγέλλοντας μάλιστα νομικές ενέργειες.

Από ‘κει και πέρα, οι Πειραιώτες εξηγούν πως η δήλωση συμμετοχής στην Α2 έγινε για καθαρά νομικούς λόγους και εφόσον κριθεί απαραίτητο να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τότε θα δημιουργηθεί μία ομάδα αναπτυξιακού τύπου, με διαφορετικό τίτλο, που θα έχει ως έδρα το βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός σεβόμενη την ιστορία και τον κόσμο του Συλλόγου και παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της, επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα:

»• Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επαναφορά της νομιμότητας και της αξιοπιστίας στην Ελληνική επαγγελματική καλαθοσφαίριση, με όσες νομικές ενέργειες κριθούν απαραίτητες για την προστασία των δικαιωμάτων μας και την επικράτηση της ισονομίας για όλους.

»• Δεν κάνουμε βήμα πίσω όσον αφορά στις αρχές, την ηθική και τις αξίες που εκπροσωπεί ο Σύλλογος του Ολυμπιακού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού το απαιτεί και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν το διαπραγματεύεται.

»• Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος της Euroleague 2019 – 2020, η ομάδα μας ξεκινάει και επίσημα τη νέα ευρωπαϊκή της σεζόν, με στόχο να διακριθεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο, όπως κάθε χρόνο.

»• Η διοργάνωση που θα συμμετάσχει η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι το αναβαθμισμένο Πρωτάθλημα της Euroleague, με τους 34 αγώνες της Κανονικής Περιόδου και όλα τα στοιχεία που θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν κάθε σοβαρή, σύγχρονη και αξιόπιστη λίγκα. Είναι η διοργάνωση στην οποία ο Ολυμπιακός, κατά την τελευταία δωδεκαετία, έχει κατακτήσει δύο (2) φορές το τρόπαιο, έχει συμμετάσχει σε τέσσερις (4) τελικούς και έχει δώσει το παρών σε συνολικά έξι (6) Final-4. Σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια, είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της ομάδας μας θα είναι και πάλι στο πλευρό μας, πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά.

»• Η δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας έγινε, σήμερα, για καθαρά νομικούς λόγους. Εάν, τελικά, κριθεί απαραίτητο να συμμετάσχουμε στο εν λόγω Πρωτάθλημα, στους αγώνες πρόκειται να παραταχθεί μια ομάδα αναπτυξιακού τύπου, απαρτιζόμενη από νεαρούς αθλητές που προέρχονται τόσο από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Ολυμπιακού όσο και από όλη την Ελλάδα, με διαφορετικό τίτλο – ονομασία και η οποία θα αγωνίζεται στο βοηθητικό γήπεδο του Σ.Ε.Φ.

»• Όσοι νομίζουν ή έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να “παίζουν” με το ένδοξο όνομα, την ιστορία και τον κόσμο του Ολυμπιακού, θα μας έχουν απέναντί τους σε όλα τα επίπεδα.

»Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Euroleague: Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (85-67) και επιστροφή στην τρίτη θέση

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φορά τη φανέλα του Robbie Williams στο ΟΠΑΠ Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr