ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μοναδική γυναίκα Ολυμπιονίκης του Ιράν, η Κίμια Αλιζαντέχ, που εγκατέλειψε το Ιράν επειδή δεν άντεξε άλλο να χρησιμοποιείται από το καθεστώς ως εργαλείο προπαγάνδας, μετακομίζει στη Γερμανία, σύμφωνα με τον Ολλανδό προπονητή της.
Η Αλιζαντέχ, που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Τάε Κβο Ντο στους Ολυμπιακούς του 2016, προπονούνταν στην ολλανδική πόλη του Άιντχοβεν, μετά την αναχώρησή της από το Ιράν.
«Η Κίμια αποφάσισε να συνεχίσει στη Γερμανία», δήλωσε τη Δευτέρα στο Reuters ο Μιμούμ ελ Μουτζουφί, ο Ολλανδός υπήκοος προπονητής της.
Είχε προηγηθεί δημοσίευμα το Σαββατοκύριακο της γερμανικής εφημερίδας «Bild», που έγραφε ότι η Αλιζαντέχ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα της στη Γερμανία και μετακόμισε το Αμβούργο.
Η Ιρανή Ολυμπιονίκης είχε ήδη δεχτεί προτάσεις από την Ολλανδία, τον Καναδά, το Βέλγιο και τη Βουλγαρία να αγωνιστεί με τα χρώματά τους, αλλά τελικά την κέρδισε η Γερμανία.























































