ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχε διευθύνει τον φετινό αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2 αλλά και το παιχνίδι Ολυμπιακού-Μπέρνλι 3-1 στο περσινό Europa league, συνελήφθη σε βίλα οργίων στη Βοσνία.
Ο 40χρονος Βίντσιτς συνελήφθη σε βίλα στην πόλη Μπιεγέλινα της Βοσνίας, μαζί με άλλους 9 άντρες και 26 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η… διοργανώτρια του «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.
Στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα.
Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Βίντσιτς από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν κινήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του.
«Μετά από μια συνάντηση με μερικούς επιχειρηματίες, προσκληθήκαμε σε μια γιορτή» είπε στην 24ur.com, ο Σλοβένος ρέφερι ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους συλληφθέντες και ότι μετά την κατάθεσή του τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη Σλοβενία.






















































