Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Εθνική Ελλάδος Ιππικής Αντοχής στο Βελιγράδι

Η Εθνική Ελλάδος Ιππικής Αντοχής στο Βελιγράδι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είμαι καλά, έχω κάνει καλή προετοιμασία και νοιώθω απόλυτα έτοιμη για τους Βαλκανικούς αγώνες. Περιμένω με ανυπομονησία λοιπόν να βρεθούμε στα μέσα της εβδομάδας στην Σερβία και να ξεκινήσει ο αγώνας μας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και θα σταθώ με αξιώσεις».

Λόγια της Αντιγόνης Νταλιάνη, της 26χρονης αθλήτριας του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων, που συμπλήρωσε:

«Ομολογώ ότι μέχρι και πριν ένα περίπου μήνα υπήρχαν αρκετά προβλήματα και μεγάλη αβεβαιότητα. Τώρα όμως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και προχωράω κανονικά έχοντας στο πλευρό μου και σημαντικούς υποστηρικτές, όπως είναι το Κτηνιατρικό Φαρμακείο Ζαχαράκης Δημήτρης και τα γυμναστήρια Yava Fitness Centers. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας θα κάνει συνολικά μια πολύ καλή εμφάνιση».

Η Νταλιάνη συνεχίζει την προετοιμασία της στον Μαραθώνα, στο Marathon Endurance Club. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Σερβία, λίγο έξω από το Βελιγράδι, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι Βαλκανικοί Αγώνες, από την προσεχή Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, έως και την άλλη Κυριακή, 21 του μήνα.

ippasia-1

Η Αντιγόνη είναι η αθλήτρια με τους περισσότερους αγώνες ιππικής αντοχής, έχοντας κερδίσει σημαντικούς τίτλους, όπως το χρυσό στο Κύπελλο Ελλάδος 2014, αλλά και το αργυρό στο Πανελλήνιο 2013. Είναι επίσης και η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες εντός συνόρων, ιδιαίτερα την τελευταία 2ετία, σε αγώνες ιππικής αντοχής, άνω των 80 χλμ., έχοντας κερδίσει, στον αγώνα Κυπέλλου στον Βόλο, 90 χλμ. (6 Απριλίου 2014), στον αγώνα Κυπέλλου στο Κιλκίς, 90 χλμ. (23 Φεβρουαρίου 2014), στον αγώνα Πρωταθλήματος στο Κιλκίς, 120 χλμ. (12 Μαΐου 2013), στην Κατερίνη, 90 χλμ. (31 Μαρτίου 2013) και πολλούς ακόμα αγώνες.

Η Εθνική που θα πάει Σερβία

Η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (17/9) για Σερβία αποτελείται από 5 του ομαδικού, Ελένη Τρικαλιώτη (άλογο Eureka), Δημήτριο Μητώνα (Greca), Έφη Κοτσάφτη (Nibbareda), Αλεξία Κολποδίνου (Zeta A), Μαρία Χατζηβασιλείου (Georgina) και τους τρεις του ατομικού, Αντιγόνη Νταλιάνη (GA Nikia), Παντελή Σαλονικιό (Farah), Σωτήρη Πατσιούρα (Koheilan XIII-16 Salamon P), ενώ αρχηγός ομάδας θα είναι ο Ηρακλής Μπάσδρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Ευρωμπάσκετ 2025: Πέρασε νικηφόρα από τη Χάγη η Εθνική Ελλάδας 74-72 επί της Ολλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr