Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι νικητές των ομίλων και οι πρώτοι σκόρερ των εθνικών ομάδων από το Πάμε Στοίχημα

Οι νικητές των ομίλων και οι πρώτοι σκόρερ των εθνικών ομάδων από το Πάμε Στοίχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι 24 ομάδες, που θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχουν χωριστεί σε 6 ομίλους. Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, μαζί με τις 4 καλύτερες τρίτες, θα προκριθούν στη φάση των «16».

Οι νικήτριες των 6 ομίλων θα έχουν θεωρητικά πιο εύκολη αντίπαλο στα νοκ άουτ παιχνίδια, αφού θα αναμετρηθούν με ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη ή την τρίτη θέση.

Τα 5 μεγάλα φαβορί και ο όμιλος του θανάτου

Στους 5 πρώτους ομίλους φαβορί είναι η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Αγγλία και η Ισπανία. Στον έκτο, τον όμιλο του θανάτου, ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί και θα παλέψουν για την πρώτη θέση η Γαλλία και η Γερμανία, πιθανότατα και η Πορτογαλία.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη των σκόρερ. Πολλοί είναι οι παίκτες που φιλοδοξούν να βγουν πρώτοι σκόρερ στις ομάδες τους.

Ξεχωρίζουν στην Ιταλία ο Τσίρο Ιμόμπιλε, στο Βέλγιο ο Ρομέλου Λουκάκου, στην Ολλανδία ο Μέμφις Ντεπάι, στην Αγγλία ο Χάρι Κέιν, στην Ισπανία ο Άλβαρο Μοράτα και στη Γαλλία ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλά ειδικά στοιχήματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και αυτά για τους νικητές των ομίλων και τους πρώτους σκόρερ κάθε ομάδας.

Ενισχυμένες αποδόσεις για Κροατία και Μοράτα

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με ενισχυμένη απόδοση.

Οι σημερινές προσφορές είναι για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο η Κροατία και να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Ισπανίας ο Άλβαρο Μοράτα.

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα για τους 6 ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται, για κάθε όμιλο, είναι και αυτές για την πρόκριση, την 2η θέση, την 3η θέση, την 4η θέση, τον ακριβή αριθμό πόντων, τους Over/Under πόντους, τον τερματισμό στις 2 πρώτες θέσεις, τον πρώτο σκόρερ, τα τέρματα, το τρικάστ με ακριβή σειρά κατάταξης, το φορκάστ με ακριβή σειρά κατάταξης.

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μεταξύ των στοιχημάτων που προσφέρονται είναι και τα ακόλουθα:

· Νικητής δεύτερου ομίλου το Βέλγιο & η Κροατία να κατακτήσει τη 2η θέση στον τέταρτο όμιλο & τρικάστ πέμπτου ομίλου 1η Ισπανία, 2η Πολωνία και 3η Σουηδία.

· Νικητής πρώτου ομίλου η Ιταλία & η Ρωσία να κατακτήσει τη 2η θέση στο δεύτερο όμιλο & πρώτος σκόρερ του έκτου ομίλου ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr