Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Conference League: Λίνκολν-ΠΑΟΚ 0-2

Conference League: Λίνκολν-ΠΑΟΚ 0-2
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Τους πρώτους βαθμούς του στους ομίλους του Conference League κέρδισε απόψε ο ΠΑΟΚ νικώντας μέσα στην έδρα της, την τοπική Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με 2-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς σημαντικές φάσεις και με περιορισμένο αγωνιστικό ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο 14′ σε μία πολύ καλή ευκαιρία για γκολ όταν από πάσα του Μιτρίτσα, ο Ακπομ σούταρε άστοχα και ο Δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 25′ η Λίνκολν, πλησίασε σε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Γκόμεζ, που έκανε σουτ με το αριστερό και η μπάλα έφυγε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στο ίδιο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν πάλι κοντά στο γκολ με τον Kαραλέρο, αλλά ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε σωστά.

Στο 36′ ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι σώζοντας την εστία του σε σουτ του Κίκε Γκόμες.

Από τα μέσα του ημιχρόνου μέχρι και το τέλος αυτού η Λίνκολν πίεσε τον ΠΑΟΚ ο οποίος παρουσιάστηκε ασύνδετος αρχικά, ανοργάνωτος, νωθρός και συνολικά μέτριος στο παιχνίδι του και δημιούργησε τρεις τουλάχιστον ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε σημειώσει αυτή το γκολ.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα Ακπομ άνοιξε το σκορ μετά από πολύ ωραία επιθετική ενέργεια του Λούκας Τέιλορ, ο οποίος αφού πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους πάσαρε στον βρετανό και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με εύστοχο σουτ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βγήκε επιθετικότερος στο γήπεδο και στο 54΄ ο Τσούμπα Ακπόμ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε οριακά ως οφσάιντ.

Στην ίδια φάση αντίκρισε κίτρινη κάρτα ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις διαμαρτυρίες του στον βοηθό που υπέδειξε το οφσάιντ.

Δύο λεπτά αργότερα (56′) ο Ρουμάνος Αλεξάνδρου Μιτρίτσα απλοποίησε τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ, πρώτο δικό του με τον Δικέφαλο με κοντινό πλασέ αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το δεξί δοκάρι της Λίνκολν.

Στο 72′ ο πολύ καλός Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια κεφαλιά του Ρόμαν.

Στο 79′ ο Σολέρ απέκρουσε με έξοδο ωραία σέντρα του Μουργκ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων βολίδα του Τζόζεφ Τσιπολίνα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην λήξη του λίγο αργότερα με τους πρώτους βαθμούς και την πρώτη νίκη για την ελληνική ομάδα στην φάση των ομίλων του Conference League.

Διαιτητής: Ρομπ Χάρβεϊ (Ιρλανδία)

Κίτρινες: Τορίγια, Μιχαηλίδης, Σολέρ.

Λίνκολν (Ραούλ Καστίγιο): Σολέρ, Βάισμαν, Ρόι Τσιπολίνα, Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67′ Τζόζεφ Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανιόν (62′ Ρομάν) Αράισα (81′ Πίκοκ), Γκόμεζ (61 Όκραν), Καραγιέρο(80′ Σάρτζεντ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο (44′ Μιχαηλίδης), Εσίτι, Μουργκ (83′ Βιερίνια), Κούρτιτς, Μιτρίτσα (73′ Κωνσταντέλιας), Ακπόμ (82′ Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (73′ Σφιντέρσκι).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr