Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΑΕΚ «κατάφερε» σε 12 λεπτά να δεχτεί 3 γκολ από τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ «κατάφερε» σε 12 λεπτά να δεχτεί 3 γκολ από τον ΟΦΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ποδόσφαιρο,

Σε ένα απίθανο σε εξέλιξη ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League, στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την ΑΕΚ, αν και έχανε 3-0 ως το 78΄(!), και την υποχρέωσε στην πρώτη βαθμολογική της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό για την Ενωση, η οποία, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 36΄ λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Τσούμπερ (41΄) και τον Ανσαριφάρντ (64΄).

Στο φινάλε, όμως, οι Κρήτες με δύο τέρματα του Νέιρα (78΄, 84΄) κι ένα του Βούρου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν από το… πουθενά τη δεύτερη ισοπαλία τους στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία βγήκε στην πλάτη της άμυνας και προσπάθησε να «κρεμάσει» τον εξερχόμενο Επασί, έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τζαβέλλα στο 5΄, όμως στο 15΄ ο «Δικέφαλος» βρήκε το γκολ.

Ο Αραούχο έκανε ωραία προσπάθεια, απέφυγε έναν αντίπαλο και με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και απείλησε εκ νέου στο 27΄, όταν ο Τζαβέλλας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στη σέντρα-σουτ του Αμραμπατ.

Στο 36΄, όμως, υπήρξε αλλαγή δεδομένων στο παιχνίδι, καθώς μετά από ένα μαρκάρισμα του Λάμπρου στον Γκαρσία ακολούθησε σύρραξη ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον επιθετικό της ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή, αλλά η «λόμπα» του Λάμπρου στο 39΄ πέρασε ελάχιστα έξω, και δύο λεπτά αργότερα (41΄) η Ενωση διπλασίασε τα τέρματά της.

Ο Σιμάνσκι ελίχθηκε από δεξιά και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Τσούμπερ έφερε τη μπάλα στο αριστερό και με ωραίο σουτ νίκησε τον Επασί.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Τζαβέλλας «άγγιξε» το 0-3, αλλά αστόχησε από πολύ κοντά, μετά από ασταθή επέμβαση του Επασί.

Στο β΄ μέρος η ΑΕΚ οπισθοχώρησε και οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά ούτε το σουτ του Νέιρα, ούτε η κεφαλιά του Διαμαντή βρήκαν στόχο, ενώ στο 58΄ ο Βράνιες ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Ντουρμισάι, που ήταν έτοιμος να πλασάρει.

Ο Μιλόγεβιτς στο 62΄ πέρασε στο ματς τους Ανσαριφάρντ και Σάκχοφ και ο Ιρανός επιθετικός δικαίωσε άμεσα τον προπονητή του, καθώς στο 64΄ πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Το ματς φαινόταν να έχει κριθεί, όμως ο Νέιρα είχε… διαφορετική άποψη.

Ο Αργεντινός μείωσε στο 78΄ με ωραία κεφαλιά και στο 84΄, με σουτ από το ύψος της περιοχής (η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και ξεγέλασε τον Στάνκοβιτς), αναπτέρωσε τις ελπίδες του ΟΦΗ.

Η επιμονή των γηπεδούχων δικαιώθηκε τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Βούρος με κοντινή προβολή ισοφάρισε και στέρησε από τον «Δικέφαλο» την κορυφή.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Κοροβέσης, Πασαλίδης (46΄ Ουές), Διαμαντής, Βούρος, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου (71΄ Γρίβας), Καμάου (46΄ Ντουρμισάι), Καστάνιος (59΄ Φαν Ντούινεν)

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν, Τσούμπερ (75΄ Μάνταλος), Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (89΄ Σβάρνας), Αμραμπατ (62΄ Σάκχοφ), Γκαρσία, Αραούχο (62΄ Ανσαριφάρντ)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr