Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ στο ΟΠΑΠ Game Time

Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ στο ΟΠΑΠ Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ, Φόρμουλα 1,

O Σκωτσέζος πρώην οδηγός της F1 μιλάει στην κάμερα του ΟΠΑΠ για την καριέρα του, το επόμενο Γκραν Πρι αλλά και τη σπουδαία πρωτοβουλία «More than equal».

Για 14 χρόνια, από το 1994 έως το 2008, ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ πρωταγωνιστούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

Στη σπουδαία καριέρα του, ο Σκωτσέζος οδηγός κατέκτησε 13 Γκραν Πρι, ενώ 62 φορές κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα.

Έχοντας υποστηρικτές από όλο τον κόσμο και φανατικό κοινό, ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ ξεκίνησε τον Ιούνιο με μια πολύ σημαντική και πολυεπίπεδη πρωτοβουλία, το «More than Equal», που έχει ως στόχο τη συμμετοχή και τις ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Πέραν του «Μore than Equal», ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ μίλησε για την τωρινή κατάσταση στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, τη δική του εποχή σε σχέση με σήμερα, τον καλύτερο οδηγό όλων των εποχών, αλλά και τη στιγμή της καριέρας του που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολοκληρώθηκε η συνένωση Allwyn International-ΟΠΑΠ

Φόρμουλα 1: Ακυρώνονται τα Γκραν Πρι σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία λόγω του πολέμου

Ένα event γεμάτο δράση, gaming και… υψηλές ταχύτητες στην Πάτρα με την «υπογραφή» της Allwyn – Η Πλατεία Τριών Συμμάχων φιλοξενεί το Σάββατο 14 Μαρτίου το esports Road Tournament

Η αδρεναλίνη στα ύψη με το esports Road Tournament της Allwyn να κάνει pit stop στο Περιστέρι το Σάββατο 7 Μαρτίου

Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment – Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της Allwyn

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr