Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυλαία στο Nations League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Αυλαία στο Nations League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι όμιλοι του Nations League ολοκληρώνονται απόψε με 9 παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της 1ης κατηγορίας στην Μπράγκα, ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία, που κρίνει την 1η θέση στον 2ο όμιλο.

Το Σάββατο η Πορτογαλία κέρδισε με 0-4 την Τσεχία και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, εκμεταλλευόμενη την ήττα με 1-2 της Ισπανίας από την Ελβετία. Με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παίρνει την 1η θέση. Μόνο τη νίκη θέλει η ομάδα του Λουίς Ενρίκε για να κόψει αυτή πρώτη το νήμα.

Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται και σήμερα στο Nations League από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δύο τελικοί για την πρώτη θέση στη 2η κατηγορία

Μεγάλα παιχνίδια που κρίνουν την 1η θέση γίνονται και στη 2η κατηγορία.

Στον 1ο όμιλο η Σκωτία προηγείται με 12 βαθμούς και η Ουκρανία την ακολουθεί με 10. Η αναμέτρησή τους στην Κρακοβία, με τυπικά γηπεδούχο την Ουκρανία, θα αναδείξει την ομάδα που θα πάρει την 1η θέση και το εισιτήριο για την 1η κατηγορία. Μόνο νίκη χρειάζεται η Ουκρανία, ενώ την Σκωτία βολεύει και η ισοπαλία.

Στον 4ο όμιλο «συγκατοικούν» στην κορυφή με 10 βαθμούς η Νορβηγία και η Σερβία και λύνουν τις διαφορές τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Όσλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας τερματίζει 1η η Νορβηγία, επειδή κέρδισε με 0-1 στο Βελιγράδι.

Το Nations League συνεχίζεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η προσφορά για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας

Στον 3η κατηγορία η Εθνική Ομάδα δίνει στη Ριζούπολη το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Στο επόμενο Nations League θα παίξει στη 2η κατηγορία μετά την εξασφάλιση της 1ης θέσης στον όμιλο. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 στη Λάρνακα από την Κύπρο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια του Nations League, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη διαφορά νίκης, τον συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με Goal/No Goal & Over/Under, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr