ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρώην σύμβουλος Ερντογάν: Το Ισραήλ επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας και μπλοκάρει τα F-35 για την Τουρκία
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου
Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο - Η συμπλοκή και η μαχαιριά
Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο
Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα χαμένο ριμπάουντ στα 46΄΄ για τη λήξη της παράτασης (84-84κ.α.) και δύο σερί άστοχα τρίποντα σχεδόν στην εκπνοή, έδωσαν τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες «έπεσε» στη Βαλένθια.
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 94-91 από τις «νυχτερίδες», για την 13η αγωνιστική της Euroleague, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 6-7. Στον αντίποδα, η Βαλένθια ανέβηκε στο 6-7.
Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, φάνηκε να χάνει τον έλεγχο του ματς στην τρίτη περίοδο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου λύγισε εξαιτίας ενός χαμένου αμυντικού ριμπάουντ και δύο άστοχων σουτ από Γουόλτερς και Γουίλιαμς.
Τα δεκάλεπτα: 20-26, 44-41, 70-63, 84-84 κ.α., 94-91 παρ.























































