ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τρίτη εντός έδρας ήττα του στη Euroleague υπέστη ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες είδαν τον Ερυθρό Αστέρα να φεύγει νικητής στο νήμα με 90-86 από το ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική, υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην έκτη εφετινή ήττα της.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά υποχώρησαν στο 9-6, ενώ από την άλλη εκείνοι του Βελιγραδίου ανέβηκαν στο 8-7.
Πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού οι Σλούκας και Μπλακ με 14 πόντους ο καθένας, με τον διεθνή γκαρντ να μοιράζει και 9 ασίστ. Στους 13π. σταμάτησε ο Βεζένκοφ.
Στον αντίποδα, μεγάλο παιχνίδι από τον Βιλδόσα, ο οποίος ήταν καθοριστικός στα τελευταία δευτερόλεπτα, έχοντας 22 πόντους με 8 ασίστ, με τον Πετρούσεφ να προσθέτει 14π. και τον Μίτροβιτς 13π.
Μεγάλη «ζημιά» και από τον Ντόμπριτς, ο οποίος είχε 12π., αλλά χάρη σε εκείνον οι Σέρβοι πήραν διψήφια διαφορά στην αρχή της τέταρτης περιόδου.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 45-41, 62-65, 86-90























































