Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναβάλλεται ο αγώνας μετά την δολοφονία του 29χρονου

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναβάλλεται ο αγώνας μετά την δολοφονία του 29χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα φονικά επεισόδια με την επίθεση από Κροάτες χούλιγκαν το βράδυ της Τρίτης οδήγησαν την UEFA να αποφασίσει την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε αναβολή προχωράει το ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντίναμο Ζάγκρεμπ μετά από τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον άδικο χαμό του νεαρού Μιχάλη.

Στο μεταξύ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» και Διευθύνων Σύμβουλος με εκτελεστικές αρμοδιότητες, Γιώργος Κοσμάς, αποχώρησε από το «μίτινγκ» με τους ανθρώπους της διοργανώτριας Αρχής κατηγορώντας τους Κροάτες και την Αστυνομία.

Οι Αρχές χθες το βράδυ προχώρησαν συνολικά σε 98 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων 84 Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Γερμανός, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος και ένας Αλβανός, αλλά και οκτώ τραυματίες, μεταξύ των 10, που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 100-120 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena.

Οι Κροάτες φαίνεται ότι έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, καθώς φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητά τους σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου συναντήθηκαν με οπαδούς άλλης ομάδας και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια και με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr