Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανία: Εισαγγελική έρευνα για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Ισπανία: Εισαγγελική έρευνα για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στην Ισπανία για το φιλί του Λούις Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο.

Οι Ισπανοί εισαγγελείς, λαμβάνοντας υπόψιν και τις δηλώσεις της ποδοσφαιρίστριας, παρενέβησαν ζητώντας να διερευνηθεί αν το φιλί χωρίς συναίνεση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην παίκτρια της εθνικής συνιστά σεξουαλική επίθεση.

Η απόφαση για εισαγγελική έρευνα ελήφθη «λαμβάνοντας υπόψη τις δημόσιες δηλώσεις της Τζένιφερ Ερμόσο, ότι η πράξη στην οποία υποβλήθηκε από τον Ρουμπιάλες δεν ήταν συναινετική» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξασφάλισε το AFP και επικαλείται ο Guardian.

Η Ερμόσο θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει επίσημη καταγγελία εντός 15 ημερών.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο Ρουμπιάλες, επιχείρησε να παρουσιάσει το φιλί στην Ερμόσο ως συναινετικό, λέγοντας ότι πριν το κάνει τη ρώτησε και εκείνη απάντησε καταφατικά.

Αργότερα η παίκτρια της εθνικής Ισπανίας απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας και τόνισε ότι τα όσα λέει «είναι κατηγορηματικά ψευδή και δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση».

Η Ερμόσο είπε ότι αισθάνεται «ευάλωτη και θύμα επίθεσης» και περιέγραψε το φιλί ως «μια παροσμητική πράξη, σεξιστική, εκτός τόπου και χωρίς καμία συναίνεση από μέρους μου. Εν ολίγοις, δεν με σεβάστηκε».

Η τιμωρία της FIFA στον Ρουμπιάλες

Μετά τον σάλο με το φιλί του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην Ερμόσο, στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών, η FIFA ανακοίνωσε ότι θέτει σε αναστολή τον Λουίς Ρουμπιάλες.

«Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, Χόρχε Ιβάν Παλάσιο (Κολομβία), χρησιμοποιώντας τις εξουσίες που παρέχονται από το άρθρο 51 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA (FDC), συμφώνησε σήμερα στην προσωρινή αποβολή του κ. Λουίς Ρουμπιάλες από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

»Αυτή η αναστολή, η οποία θα ισχύει από σήμερα, είναι για αρχική περίοδο ενενήντα ημερών και εκκρεμεί η πειθαρχική διαδικασία που άνοιξε αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή κατά του κ. Λουίς Ρουμπιάλες την Πέμπτη 24 Αυγούστου» ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr