ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Conference League: Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι (3-2)

Conference League: Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι (3-2)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκανε, όμως, την ολική ανατροπή και κέρδισε απόψε στη Φινλανδία, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, την Ελσίνκι με 3-2.

Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα πέτυχαν οι Μπάντε (35’), Ραντούλοβιτς (90’+9, πέναλτι), Κουλιεράκης (55’), Ντεσπόντοφ (81’), Μπράντον (90+4’).

Ενεργητικότερη στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η Ελσίνκι, απέναντι σε έναν αναποτελεσματικό, με λάθη και ανούσια κατοχή, ΠΑΟΚ.

Δεδομένο που έφερε τους Φινλανδούς σε θέση ισχύος λίγο μετά το μισάωρο του ημιχρόνου.

Στο 34’ ο Σοΐρι σούταρε και ο Κοτάρσκι έδιωξε, με τα πόδια, σε κόρνερ (το 5ο κερδισμένο για τους γηπεδούχους).

Στην εξέλιξη της φάσης, με το χρονόμετρο να δείχνει το 35ο λεπτό, ο Μπάντε, με γυριστή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 40’ ο Ντεσπόντοφ απείλησε για τον «Δικέφαλο», το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο τρίλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, έχοντας πρωταγωνιστές, σε τρεις συνεχείς ευκαιρίες, τους Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Σβαμπ, δεν μπόρεσε, όμως, να παραβιάσει την εστία των Φινλανδών (σ.σ. στις δύο φάσεις έδιωξε ο Οστ, στη φάση του Εκόνγκ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι).

Στο 50’ , με γρήγορη αντεπίθεση, η Ελσίνκι σημάδεψε το δοκάρι με τον Ραντούλοβιτς και πέντε λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς έφεραν το ματς στα ίσια.

Ο Κουλιεράκης, ειδικότερα, στο 55’, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ, από τα αριστερά, έκανε το 1-1.

Στο 59ό λεπτό ο Σβαμπ έπιασε το σουτ, ο Οστ απέκρουσε για τους Φινλανδούς.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε, με ένταση, στο τελευταίο εικοσάλεπτο, για διπλασιάσει τα τέρματά του, προσπάθεια που καρποφόρησε στο 81ο λεπτό με τον Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος σούταρε, η μπάλα βρήκε αρχικά στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα (1-2).

Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε για τους «ασπρόμαυρους», στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Ελσίνκι (μετά από γύρισμα του Τάισον) και έκανε το 1-3.

Στο 90’+6, οι Φινλανδοί κέρδισαν πέναλτι (που καταλογίστηκε με τη βοήθεια του VAR), μετά από χέρι του Εκόνγκ στην περιοχή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραντούλοβιτς στο 90’+9.

ΕΛΣΙΝΚΙ (Τόνι Κορκεακούνας): Μαένπα (λ.τρ. 13’ Οστ), Τοΐβιο, Ντα Γκράτσα, Ραΐταλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (λ.τρ. 76’ Παανάνεν), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62’ Κέσκινεν), Χετεμάι (61’ Τανάκα), Μπάντε (62’ Κουασίβι-Μπένισαν), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Kεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Αντ. Ζίβκοβιτς (67’ Τάισον), Ντεσπόντοφ (85’ Βιεϊρίνια), Μουργκ (74’ Κωσταντέλιας), Σαμάτα (75’ Μπράντον).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι πανηγυρισμοί της Γιολάντα Καλογεροπούλου στο Allwyn Game Time – Η δημοφιλής ηθοποιός μιμείται τους Μπολτ, Εμπαπέ, Ρονάλντο και Τζόκοβιτς και κλέβει την παράσταση

Ο Ολυμπιακός το «πάνω χέρι» για το Champions League, 1-0 τον Παναθηναϊκό – Ισόπαλοι 1-1 ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Iνφαντίνο: Φυσικά το Ιράν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ – Τραμπ: Ας παίξουν

Αποκλειστική συνέντευξη του Νόα Άλεν στο «Off The Record» του PS Blog – Η ποδοσφαιρική συνύπαρξή του με τον Μέσι, η αγάπη για τον Γιώργο Καραγκούνη και η διαδρομή από τις Σέρρες στο Μαϊάμι (βίντεο)

Europe Cup: Η Μπιλμπάο έσβησε το όνειρο του ΠΑΟΚ για ευρωπαϊκή «κούπα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr