ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O δημοφιλής ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος παίζει μπάλα με τη Χριστίνα Βραχάλη, μιλάει για τον «Έρωτα Φυγά» και τραγουδάει ρεμπέτικα.
Εκτός από την υποκριτική, ο Σταύρος Σβήγκος έχει ταλέντο και στις ντρίμπλες.
Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time, πήρε τον ρόλο ποδοσφαιριστή και μετέτρεψε το στούντιο σε γήπεδο.
Στην ποδοσφαιρική παράσταση συμμετείχε και η Χριστίνα Βραχάλη, που δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της για να αναμετρηθεί μαζί του.
Μάλιστα, κάνοντας περίτεχνα κόλπα με την μπάλα, ο Σταύρος Σβήγκος έστειλε μήνυμα στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, να τον πάρει στην ομάδα.

Μίλησε, επίσης, για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena, το πρωτάθλημα και την οπαδική βία. Ξετύλιξε με χιούμορ πτυχές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και τραγούδησε ρεμπέτικα.
























































