ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Eurovision, Βίντεο, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Έλενα Παπαρίζου, Μπάσκετ, ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η δημοφιλής τραγουδίστρια παίζει μπάσκετ στο στούντιο της εκπομπής, τραγουδάει και αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
«Drama queen, καλλιτεχνική και καλό παιδί».
Έτσι περιγράφει τον εαυτό της η τραγουδίστρια Marseaux που κάνει το απόλυτο γκελ στα νεανικά κοινά και φιλοξενείται στο ΟΠΑΠ Game Time.
Λέει «ναι» στην Eurovision και αποκαλύπτει τους όρους με τους οποίους θα ήθελε να το κάνει.
Μιλάει για τα «όχι» που έχει εισπράξει από τη μουσική βιομηχανία, τον punk μπαμπά της και τα μαθήματα που πήρε από την Έλενα Παπαρίζου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απαντάει στα διλήμματα της Λίλας Κουντουριώτη, τραγουδάει το αγαπημένο της κομμάτι, παίζει μπάσκετ στο στούντιο της εκπομπής, αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και σχολιάζει με απόλυτο τρόπο τον αγώνα της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης- Παναθηναϊκός.
























































