ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Off The Record» του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Μιλά για τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε ως παιδί Πόντιων προσφύγων, αφού η οικογένειά του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μέρος που γνώριζε ως πατρίδα, το Ουζμπεκιστάν, για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα.
Εξιστορεί την πορεία του από τα πρώτα βήματα στον Ακράτητο, την ποδοσφαιρική εμπειρία του στην Αγγλία και την καταξίωσή του με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναπολεί τις στιγμές που έζησε με την Εθνική Ομάδα, φτάνοντας ως την κορυφή της Ευρώπης.
Παράλληλα, περιγράφει ένα αξέχαστο περιστατικό με Έλληνα φίλαθλο στην Πορτογαλία, αποκαλύπτει τι επάγγελμα θα ακολουθούσε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, μιλά ποντιακά, θυμάται ποιο τραγούδι ήταν η μεγαλύτερη «επιτυχία» στα αποδυτήρια της Εθνικής και διαλέγει ένα ματς το οποίο θα ήθελε να ζήσει ως θεατής από την εξέδρα.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του στη Μαρία Κουβέλη στο νέο επεισόδιο του «Off The Record» του PS Blog και περιγράφει όσα συνέβησαν στη ζωή του, περπατώντας στα μέρη που τον σημάδεψαν, το γήπεδο «Γιάννης Παθιακάκης» στα Άνω Λιόσια και το «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου.























































