ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ξεχωριστό και προσιτό μενού περιμένει τους φιλάθλους στον αγώνα της Πέμπτης 24/07, με την υπογραφή του καταξιωμένου Σεφ Χρήστου Αθανασιάδη από τον όμιλο «Nice and Easy Group» και του Κωνσταντίνου Μαστοράκη, συνιδιοκτήτη της «Gendal», της εταιρείας που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες εστίασης του γηπέδου της ΑΕΚ.
Με πρωτοβουλία του προέδρου Μάριου Ηλιόπουλου, η διοίκηση της ομάδας αναβαθμίζει την εμπειρία των κατόχων ετήσιων VIP εισιτηρίων, προσφέροντας έναν πλούσιο μπουφέ στον χώρο μπροστά από τα μπαρ των θυρών 31/33.
Επιπλέον, σε συνεργασία με το πάρκινγκ «Βυζαντινή Πύλη», οι VIP φίλαθλοι θα απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση και τη δυνατότητα παραλαβής των οχημάτων τους από την είσοδο VIP μετά το τέλος του αγώνα.


Η ΑΕΚ συνεχίζει να ενισχύει τις παροχές της για τους πιστούς της οπαδούς, ενώ στους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, οι καντίνες της «Gendal», σε συνεργασία με το φημισμένο catering «Πλειάδες», θα σερβίρουν λαχταριστές επιλογές, όπως κοτομπουκιές, πανσέτα, χοτ ντογκ, καλαμάκια και λουκουμάδες κορυφαίας ποιότητας.





























































