ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πραγματοποιώντας το καλύτερο εφετινό ημίχρονό του, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Λεωφόρο στο μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League κι «ανάσανε», παραμένοντας «ζωντανός» στους στόχους του στο πρωτάθλημα.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ πρώτος στη βαθμολογία της Super League βρέθηκε ο Ολυμπιακός που το απόγευμα είχε επικρατήσει με 3-1 εκτός έδρας της Κηφισίας.
Τα γκολ των Πάντοβιτς και Γεντβάι έβαλαν μπροστά με δύο γκολ τους «πράσινους» με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στο 61’ με τον Κωνσταντέλια, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει άλλο ως το φινάλε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος (50’ λ.τρ. Κυριακόπουλος), Τσιριβέγια, Σιώπης (74’ Τσέριν), Ζαρουρί, Τετέ (74’ Μπακασέτας), Τζούριτσιτς (85’ Πελίστρι), Πάντοβιτς (85’ Μαντσίνι).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Λόβρεν, Κετζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (59’ Μπιάνκο), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (75’ λ.τρ. Ιβάνουσετς), Ντεσπόντοφ (59’ Τάισον), Γιακουμάκης (68’ Τσάλοφ).























































