Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Update “φιλί ζωής” στο Pokemon Go

Update “φιλί ζωής” στο Pokemon Go
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, Pokemon Go, Ηλεκτρονικά παιχνίδια,

To πρώτο μεγάλο του update κυκλοφόρησε το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go, με στόχο την αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος των φανατικών παιχτών του.

Όταν κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, είχε προκαλέσει παγκόσμια εντύπωση λόγω της τεράστιας απήχησής του, ωστόσο μέσα στους μήνες που μεσολάβησαν από τότε, το ενδιαφέρον έχει μειωθεί.

Σύμφωνα με το BBC, η δημοτικότητα του παιχνιδιού έχει πέσει κατά πολύ από τον Ιούλιο, όταν είχε σπάσει ρεκόρ downloads, προκαλώντας φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο, καθώς σύντομα έπεσε από την κορυφή των charts, με πολλούς παίκτες να σταματούν την αγορά in-game coins.

Παρόλα αυτά, αναλυτές υποδεικνύουν ότι έχει ακόμα μεγάλο αριθμό παικτών, και είναι από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια για φορητές συσκευές.

Μεταξύ των αλλαγών που περιλαμβάνονται στο update από τη Niantic, που το ανέπτυξε με την άδεια της Nintendo, υπάρχει η εισαγωγή νέων χαρακτήρων Pokemon και η κυκλοφορία μιας «ειδικής χριστουγεννιάτικης έκδοσης» του Pikachu, του δημοφιλέστερου και πιο γνωστού Pokemon.

Κατά τη Niantic, νέα Pokemon θα προστεθούν μέσα στους επόμενους μήνες- αλλά δεν υπάρχει κάποια ένδειξη περί δυνατότητας εμπορίας/ ανταλλαγής χαρακτήρων, ή εισαγωγής δυνατότητας multiplayer μαχών.

Το Pokemon Go απέφερε έσοδα περίπου 600 εκατ. δολαρίων μέσα στους τρεις πρώτους μήνες, ωστόσο τα downloads του έπεσαν κατακόρυφα, από τα 79 εκατ. τον Ιούλιο στα κάτω των 10 εκατ. τον Νοέμβριο, ανέφερε η εταιρεία Apptopia στο BBC.

Επίσης, βάσει εκτιμήσεων της Slice Intelligence, ο αριθμός των παικτών που χρησιμοποιούν πραγματικά χρήματα στο πλαίσιο της ενασχόλησής τους με το παιχνίδι, έχει πέσει επίσης σημαντικά, περίπου 80% από τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το FBI ερευνά τον πρώην CEO της Abercrombie για βιασμούς 100 ανδρών παρέα με τον σύντροφό του

Τesla: Ανακαλεί δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα στις ΗΠΑ για λόγους ασφαλείας

BBC: Η Χαμάς θα απελευθερώσει κάποιους από τους 200-250 ομήρους με αντάλλαγμα κατάπαυση πυρός

Το BBC «απαντά» στα ερωτήματα για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς και για το σενάριο Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Φιλοτζιχαντιστές δημοσιογράφοι στο BBC – Επείγουσα έρευνα για «δημοσιογράφους» που υποστηρίζουν τη Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr