ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Google Maps: Mε το Gemini θα σου λέει που να πας, που θα βρεις να παρκάρεις, που μπορείς να φας

Google Maps: Mε το Gemini θα σου λέει που να πας, που θα βρεις να παρκάρεις, που μπορείς να φας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Google, Google Maps, Οδήγηση, Τεχνητή Νοημοσύνη,

Ξεκίνησε η διάθεση μιας σημαντικής αναβάθμισης στην εμπειρία οδήγησης στο Google Maps. Όπως ανακοινώθηκε η Google παρουσιάζει το Gemini στην πλοήγηση, το πρώτο πραγματικά hands-free, συνομιλιακό σύστημα πλοήγησης.

Η νέα συνομιλιακή διεπαφή επιτρέπει στους οδηγούς να διατυπώνουν διαδοχικές σχετικές ερωτήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν το τηλέφωνό τους.

Για παράδειγμα, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για:

Σχεδιασμό πολλαπλών βημάτων: «Υπάρχει κάποιο οικονομικό εστιατόριο με vegan επιλογές στη διαδρομή μου; … Πώς είναι το parking εκεί; … Πάμε εκεί.»

Παραγωγικότητα: Με την άδεια του χρήστη, το Gemini συνδέεται με το Ημερολόγιο, επιτρέποντας την άμεση προσθήκη γεγονότων όπως «Μπορείς να προσθέσεις ένα συμβάν στο ημερολόγιο για προπόνηση ποδοσφαίρου στις 5 μ.μ.;».

Ασφάλεια & Αναφορά: Η αναφορά της κυκλοφορίας γίνεται πλέον άμεσα και απλά. Οι οδηγοί μπορούν να πουν «Βλέπω ένα ατύχημα» ή «Φαίνεται να υπάρχει πλημμύρα πιο μπροστά», κάνοντας τους δρόμους πιο ασφαλείς για όλους.

Το Gemini στην πλοήγηση αρχίζει να διατίθεται σταδιακά από την Τετάρτη 12/11 σε Android και iOS σε όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμο το Gemini, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το Android Auto.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Αλκατράζ με Αλιγάτορες»: Το Ισραήλ ανοίγει τον δρόμο για τη χρήση κροκοδείλων ως μέτρο ασφαλείας στις φυλακές

Νίκος Δένδιας ο αρχιτέκτονας των ελληνικών drone σε αέρα και θάλασσα από ΚΡΑΤΙΚΑ ελληνικά εργοστάσια

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν θα χαρεί αν η Τουρκία πάρει τα F-35» – «Τα Στενά του Ορμούζ είναι διεθνή ύδατα» – Τι είπε για τα drone

Θάνος Ντόκος για τη συνομιλία του με τους Ρώσους φαρσέρ: «Νόμιζα ότι μιλάω με τον Ουκρανό ομόλογο μου»

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr