Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολλανδός προβλέπει μεγάλο σεισμό 8-9 Ρίχτερ τον Αύγουστο – Τι ισχυρίζεται!

Ολλανδός προβλέπει μεγάλο σεισμό 8-9 Ρίχτερ τον Αύγουστο – Τι ισχυρίζεται!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας άνδρας, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέπει σεισμούς μέσω της Αστρολογίας και υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει τον μεγάλο σεισμό στο Νεπάλ, με τους 8.000 νεκρούς, λέει ότι πρέπει να περιμένουμε ισχυρό σεισμό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Φρανκ Χόχερμπεϊτς (Frank Hoogerbeets) λέει ότι “διαβάζει” τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών κι από αυτές μπορεί να δει εάν θα γίνει κάποιος σεισμός.

Είναι της άποψης ότι οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις επηρεάζουν τη σεισμική δραστηριότητα στον πλανήτη μας, με έναν τρόπο παρόμοιο με την έλξη της σελήνης που προκαλεί παλιρροιακή δραστηριότητα.

Η θεωρεία του βεβαίως αντιμετωπίζεται ως γελοία. Εκείνος όμως δεν το βάζει κάτω.

Ο Φρανκ Χόχερμπεϊτς ζητά από τους γεωλόγους τουλάχιστον να ρίξουν μια ματιά στη θεωρία του, σε περίπτωση που έχει κάποιο δίκιο, για να δημιουργηθεί ένα σύστημα προειδοποίησης σεισμών.

seismos2

Στην ιστοσελίδα του, www.ditrianum.org, έχει αναρτήσει άρθρο στο οποίο προβλέπει μεγάλο σεισμό μεταξύ 20 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου και προειδοποιεί τους ανθρώπους να είναι προετοιμασμένοι. Διαβάστε την πρόβλεψή του, στα αγγλικά, εδώ: Earthquake Forecast 20 August – 4 September 2016: Very Large Seismic Movement Expected HAVE AN EARTHQUAKE PLAN READY.

Αφού παραθέτει τις ευθυγραμμίσεις, λέει ότι αναμένεται ένας ισχυρός σεισμός 6 με 7 Ρίχτερ μεταξύ 20 και 22 Αυγούστου.

Στις 28 Αυγούστου λέει ότι υπάρχει πιθανότητα για σεισμό μεγαλύτερο από 8 βαθμούς Ρίχτερ.

Στις 30 Αυγούστου υπάρχει περίπτωση για ακόμα έναν ισχυρό σεισμό, επίσης μεγαλύτερο από 8 Ρίχτερ.

Καταλήγει λέγοντας ότι από τις 21 Αυγούστου αρχίζει σεισμική δραστηριότητα, η πιο κρίσιμη περίοδος είναι μεταξύ 25 και 31 Αυγούστου, όπου μπορεί να έχουμε σεισμό από 8 μέχρι 9 Ρίχτερ και η τελευταία κρίσιμη περίοδος είναι μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, όπως θα παρατηρήσατε, δεν μας λέει που θα γίνουν αυτοί οι σεισμοί. Κι αυτό δεν βοηθά και ιδιαίτερα να πάρει κανείς σοβαρά τη μέθοδό του, ως προς την επαλήθευσή της, γιατί σεισμοί γίνονται συνεχώς στον πλανήτη. Όπου κι εάν κουνήσει, ο κ. Χόχερμπεϊτς θα λέει ότι επιβεβαιώθηκε, αλλά οι προβλέψεις δεν λειτουργούν έτσι.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είχε προβλέψει ότι στις 11 ή στις 12 Δεκεμβρίου 2015 θα συνέβαινε ένας πανίσχυρος σεισμός που “θα άλλαζε τον κόσμο για πάντα”, αλλά αυτό ο σεισμός δεν συνέβη ποτέ.

Ο ίδιος ζητά “δωρεές” από το διαδικτυακό κοινό, ώστε να καταφέρει να συνεχίσει την έρευνά του και να μην αναγκαστεί να επιτρέψει σε κάποια εργασία και το πιο περίεργο είναι ότι έχει αποκτήσει και υποστηρικτές.

Ο αστρονόμος Φιλ Πλάιτ (Phil Plait), που γράφει στο New Scientist, αντιλαμβανόμενος ότι η νέα θεωρία αποκτά οπαδούς, αναγκάστηκε να παρέμβει και να πει:

“Ας γίνω ξεκάθαρος. Δεν γίνεται, δεν μπορεί. Απλά, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε οι ευθυγραμμίσεις των πλανητών να προκαλέσουν σεισμό στη γη. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κωνσταντινούπολη: Καθηγητής αποκαλύπτει πότε θα χτυπήσουν 7,6 Ρίχτερ την Πόλη

Τουρκία: Ο σεισμός έρχεται και θα ισοπεδώσει την Κωνσταντινούπολη

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια, αισθητός στην Κωνσταντινούπολη, εντείνει τι ανησυχίες

Μεγάλη ανησυχία στην Κεφαλονιά: Οκτώ σεισμοί σε μιάμιση ώρα – Τι μπορεί να συμβαίνει

Ο Μακρόν θέλει να στείλει ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα να πολεμήσουν τους Ρώσους – Το ΝΑΤΟ αρνείται και στη Γαλλία τον αποδοκιμάζουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr