Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

UFO συνοδεύει αεροπλάνο πάνω από τον Πόρο

UFO συνοδεύει αεροπλάνο πάνω από τον Πόρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Τρίτη 22 Ιουλίου του 2014, στις 8:45 μ.μ, φωτογραφήθηκε πάνω από το νησί του Πόρου ένα UFO να συνοδεύει ένα επιβατικό αεροπλάνο.

Όπως διαβάζουμε στο σάιτ ufotruth-gr, το περιστατικό απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή ο ερευνητής UFO Χάρης Κουτσιαύτης που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν από την νοτιοδυτική πλευρά της πόλης του νησιού.

Τα δύο ιπτάμενα αντικείμενα που πετούσαν σε μεγάλο ύψος ήταν ευδιάκριτα στο φακό, χάριν της αντανάκλασης του Ήλιου επάνω τους.

Στα 30-40 διαθέσιμα δευτερόλεπτα που παρέμειναν ορατά στο οπτικό πεδίο του ερευνητή το άγνωστο αντικείμενο που κινείτο παράλληλα με το αεροπλάνο, άρχιζε να προσπερνά και στη συνέχεια να πετά μπροστά από τη μύτη του αεροπλάνου σε μεγαλύτερη απόσταση, μέχρι να χαθούν και τα δύο στον ορίζοντα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης δεκάδες πολίτες τριγύρω άρχιζαν να αντιλαμβάνονται τι συνέβαινε και κοιτούσαν ψηλά στον ουρανό παρατηρώντας και σχολιάζοντας το παράδοξο της υπόθεσης.

Αναλύοντας το περιστατικό ο Χάρης, δήλωσε τα εξής για την ταυτότητα του λαμπερού αντικειμένου: «Δεν υπάρχει κανένα γνωστό συμβατικό στρατιωτικό αεροσκάφος να πετά με τέτοιες ταχύτητες, να αντανακλά το φως του Ήλιου και να μην βγάζει καυσαέρια! Άρα μιλάμε, ή για ένα εξωγήινο ιπτάμενο δίσκο ή για ένα απόρρητο ανθρώπινο αεροσκάφος, που συνόδευε το αεροπλάνο μετά από τις ασταμάτητες πτώσεις αεροσκαφών που συμβαίνουν τελευταία.»

Σε επιπλέον δηλώσεις του, ο Χάρης, απέκλεισε επίσης και την περίπτωση μιας αντανάκλασης του αεροπλάνου σε παγωμένους κρυστάλλους σύννεφων, όχι μόνο λόγω του Ιουλίου και της ξαστεριάς εκείνου του σούρουπου, αλλά και γιατί η παράξενη λάμψη δεν βρισκόταν μετά από τον Ήλιο και το αεροπλάνο αλλά ανάμεσα σε αυτόν και το αεροπλάνο.

UFO near airplane, Poros, Greece, 21 July 2014 (3)

Να υπενθυμίσουμε και την εμφάνιση ΑΤΙΑ πάνω από την Αθήνα. Διαβάστε εδώ: UFO πετά ημέρα πάνω από την Αθήνα – Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σήμα «εξωγήινου σκάφους» που έπεσε στον ωκεανό είχε τελικά γήινη προέλευση

«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους

Οι Αμερικανοί χαρτογράφησαν που εμφανίζονται UFO και βρήκαν «μακροχρόνια ιστορική σχέση» μεταξύ ΑΤΙΑ και Αμερικανικής Δύσης

Την «απήγαγαν» εξωγήινοι 4 φορές και έγινε φίλη τους – «Μόλις έμαθα την αλήθεια, όλα είναι πανέμορφα»

ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.: Υπεγράφη η σύμβαση Αναβάθμισης Υποδομών Διαχείρισης Λυμάτων του Δήμου Πόρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr