Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους

«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να αλλάξουν ρότα όσον αφορά τις έρευνες και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με το… άγνωστο και ειδικά με τους εξωγήινους.

Το 2022 δημιουργήθηκε το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών (AARO) ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε για να επιλύσει τις παρατηρήσεις τω αποκαλούμενων μη αναγνωρισμένων ανώμαλων φαινομένων (UAP).

Το UAP πήρε τη θέση του όρου UFO επειδή αυτός ο όρος συνδέθηκε όλες αυτές τις δεκαετίες με ιπτάμενους δίσκους και μικρά πράσινα ανθρωπάκια κάτι που θέλουν να αποφύγουν οι αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες από εδώ και πέρα.

Το UAP αναφέρεται σε θεάσεις από πιλότους και μέλη του στρατού, που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν γιατί είδαν αντικείμενα που φαίνεται να απορρίπτουν τους νόμους της κίνησης και της φυσικής.

Πολλά έχουν αποδειχθεί ότι είναι μετεωρολογικά μπαλόνια η φαινόμενα αντίληψης.

Αρκετά, ωστόσο, παραμένουν ανεξήγητα.

Αυτό έχει δώσει αξιοπιστία στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δόθηκαν στη δημοσιότητα πολλά σχετικά έγγραφα αλλά και βίντεο από μαχητικά αεροσκάφη που έβλεπαν στα ραντάρ τους μυστηριώδη αντικείμενα που τελικά χάθηκαν από τον ορίζοντα τους κάποια στιγμή

Το έγγραφο 63 σελίδων είναι το πρώτο μιας σειράς ερευνών σχετικά με τα κυβερνητικά προγράμματα των ΗΠΑ στην ιστορία που αποτέλεσαν εφαλτήριο για υποτιθέμενη δραστηριότητα που σχετίζεται με παραφυσικά φαινόμενα και γεγονότα.

«Η ανάλυση και η κατανόηση του ιστορικού αρχείου για το UAP είναι μια συνεχής συλλογική προσπάθεια που περιλαμβάνει πολλά τμήματα και φορείς», έγραψαν αξιωματούχοι του AARO σε ανακοίνωση του οργανισμού.

Μέχρι σήμερα, η AARO δεν έχει βρει επαληθεύσιμα στοιχεία για ισχυρισμούς ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι ιδιωτικές εταιρείες έχουν πρόσβαση σε εξωγήινη μηχανική τεχνολογία και έχουν καταφέρει να αποκτήσεις γνώσεις για το πως λειτουργεί αυτή η τεχνολογία.

Στην έκθεση γίνεται λόγο για το KONA BLUE που φέρεται να ήταν ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα για τη διερεύνηση «ανωμαλιών της ανθρώπινης συνείδησης», την ανάκτηση και εκμετάλλευση «μη ανθρώπινων βιολογικών ουσιών» και την απόκτηση γνώσεων της μηχανικής οποιουδήποτε εξωγήινου σκάφους θα βρισκόταν.

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν συλλέχθηκαν ποτέ εξωγήινο σκάφος ή σώμα» τόνισαν οι συντάκτες του πορίσματος.

Το KONA BLUE ήταν ένα πρόγραμμα κόστους 22 εκατομμυρίων δολαρίων που πήρε πράσινο φως το 2008 για την αξιολόγηση των αεροδιαστημικών απειλών και δεν είχε ποτέ ρητά επιφορτιστεί με την έρευνα UFO για αυτό και ανατέθηκε σε εταιρεία του ιδιωτικού τομέα.

Αλλά η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ το ακύρωσε το 2012, «λόγω έλλειψης αξίας και χρησιμότητας των παραδοτέων ευρημάτων» αλλά υπήρξαν υποστηρικτές του προγράμματος οι οποίοι προσπάθησαν να το κρατήσουν ζωντανό.

«Οι υποστηρικτές της ύπαρξης του KONA BLUE είναι πεπεισμένοι ότι η αμερικανική κυβέρνηση έκρυβε τεχνολογίες UAP αλλά δεν υπήρξε κανένα εύρημα που να μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας» σύμφωνα με την έκθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr