Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για να μη χάσει τα εισιτήρια βρήκε… συνονόματη της αρραβωνιαστικιάς του

Για να μη χάσει τα εισιτήρια βρήκε… συνονόματη της αρραβωνιαστικιάς του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είχε την τύχη να την λένε Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ και κέρδισε εισιτήρια για ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι και μάλιστα για τον γύρο του κόσμου.

Το δώρο της πρόσφερε ο 28χρονος Τζόρντι Αξάνι από το Τορόντο επειδή τον χώρισε η αρραβωνιαστικιά του η οποία είχε ακριβώς το όνομα Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ!
Jord-anaxani Ο 28χρονος είχε βγάλει εισιτήρια για τον εαυτό του και την αρραβωνιαστικιά του για να κάνουν το γύρο του κόσμου τα Χριστούγεννα, αλλά η τελευταία αποφάσισε να τον χωρίσει.

Ο Τζόρντι Αξάνι, όμως, όχι μόνο δεν τα έβαψε μαύρα, αλλά για να μην χάσει τα εισιτήρια έβαλε αγγελία στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, για να βρει άμεσα μια άλλη γυναίκα με το ίδιο ονοματεπώνυμο ώστε να κάνει μαζί της τον γύρο του κόσμου.

Ο 28χρονος Καναδός έλαβε απαντήσεις από 18 Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ και τελικά επέλεξε για σύντροφό του στο ταξίδι μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία πάντως έχει ήδη άλλον δεσμό.

Οι δυο Καναδοί θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις 21 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν το Μιλάνο, την Πράγα, το Παρίσι, τη Μπανγκόκ και το Νέο Δελχί.

Η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ υπ’ αριθμόν 2 είπε στον τηλεοπτικό σταθμό CTV ότι ο Τζόρντι είναι ένας άνδρας με τον οποίο ελπίζει ότι θα περάσει ευχάριστα, αλλά η σχέση της με τον φίλο της είναι «σταθερή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair

Ο Καναδάς έταξε στην Ουκρανία NASAMS, τα πλήρωσε στους Αμερικανούς αλλά ένα χρόνο μετά τίποτα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr