ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «βρώμικη εκστρατεία» κατά της Τουρκίας, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Με αφορμή την έντονη κριτική που ασκείται στην Άγκυρα για τις συλλήψεις αντιπάλων του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η ΕΕ προχωρεί σε «μία εκστρατεία δυσφήμισης εις βάρος της κυβέρνησής μας και της χώρας μας».
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕ έχει καταγγείλει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους και γενικότερα στην ελευθερία του Τύπου, επισημαίνοντας ότι η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με σκοπό την ένταξή της Τουρκίας στην ΕΕ εξαρτάται από τον σεβασμό που δείχνει στους δημοκρατικούς κανόνες.























































