ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συντρίμμια που μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και με μια τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης εντοπίστηκαν την Τρίτη στη Θάλασσα της Ιάβας στην Ινδονησία, στην περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia που χάθηκε μεταξύ Ιάβας και Σιγκαπούρης με 162 επιβαίνοντες νωρίς το πρωί της Κυριακής, ανακοίνωσε σήμερα η πολεμική αεροπορία της Ινδονησίας.
“Εντοπίσαμε περίπου 10 μεγάλα αντικείμενα και πολλά μικρά αντικείμενα λευκού χρώματος τα οποία δεν μπορέσαμε να φωτογραφίσουμε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ινδονησιακού στρατού, Αγκους Ντούι Πουτράντο, προσθέτοντας ότι ορισμένα αντικείμενα μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης.
Την ίδια ώρα, η τηλεόραση της Ινδονησίας έδειξε εικόνες αντικειμένων που επιπλέουν στη Θάλασσα της Ιάβας τα οποία ενδεχομένως να ανήκουν στο αεροσκάφος το οποίο πιθανόν συνετρίβη σε ρηχά νερά ανοικτά των ακτών της Ινδονησίας.
Η τηλεόραση έδειξε δύο σχετικά μεγάλα αντικείμενα, ένα πορτοκαλί και ένα γκρι ή καφέ, να επιπλέουν στην επιφάνεια. Το μεγαλύτερο φαίνεται να έχει μήκος αρκετών μέτρων.
“Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν έχω λάβει άλλο στοιχείο”, δήλωσε ένας αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας στο δίκτυο MetroTV αναφερόμενος στα συντρίμμια αυτά. “Οι έρευνες συνεχίζονται και από άλλα αεροσκάφη”.























































