ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι επιθέσεις από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι συνεχίστηκαν για 117η ημέρα της πολιορκίας, όπως αναφέρει σε πολεμικό ανακοινωθέν του το Σάββατο το YPG, η κουρδική πολιτοφυλακή που υπερασπίζεται την Κομπάνι στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.
Το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το πολεμικό ανακοινωθέν, έφερε νέες ενισχύσεις στην Κομπάνι και νέα βαριά όπλα.
Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στην περιοχή του σχολείου, στους πρόποδες του λόφου Μιστενούρ, η οποία πρόσφατα απελευθερώθηκε από τους μαχητές και τις μαχήτριες του YPG/YPJ.
Τουλάχιστον 25 τζιχαντιστές έχει επιβεβαιωθεί ότι σκοτώθηκαν στους πρόποδες του λόφου Μιστενούρ, ενώ πέντε πτώματα τζιχαντιστών και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών πέρασαν ως λάφυρα στα χέρια των Κούρδων.























































