Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και η Βενεζουέλα του Μαδούρο στην προεκλογική φαρέτρα της ΝΔ

Και η Βενεζουέλα του Μαδούρο στην προεκλογική φαρέτρα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, “για τις εκλεκτικές συγγένειες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα”, όπως τις χαρακτηρίζει και την κατάσταση στη Βενεζουέλα.

«Τα μοντέλα πρότυπα για τον κ. Τσίπρα αποδεικνύονται, για άλλη μια φορά, καταστροφικά και καταδεικνύουν τι πρέπει να αποφύγουν οι Έλληνες.

Ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι “η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη”.

Από χθες, λοιπόν, στο μοντέλο Τσίπρα, τη Βενεζουέλα, τα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία τα φρουρεί ο στρατός και η κυβέρνηση Μαδούρο απαγορεύει στους καταναλωτές να ψωνίζουν πάνω από δύο φορές την εβδομάδα (!).

Και όλα αυτά τα δημιουργούν οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί εκλεκτική συγγένεια.

Μετά από αυτό, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να εξαπατά τον ελληνικό λαό», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr