ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tον Αντόνιο Μαρτίνο , πρώην υπουργό Εξωτερικών, θα προτείνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την πλευρά της ιταλικής κεντροδεξιάς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο Μαρτίνο είναι 70 ετών, δίδαξε επί σειρά ετών οικονομικά στο πανεπιστήμιο Luiss της Ρώμης και συμμετείχε στην ίδρυση της Φόρτσα Ιτάλια με τον Μπερλουσκόνι.
Από το 1994 μέχρι το 1995 διετέλεσε υπουργός εξωτερικών, στην πρώτη κυβέρνηση Μπερλουσκόνι, ενώ από το 2001 μέχρι το 2006 διετέλεσε υπουργός Άμυνας, στην δεύτερη κυβέρνηση του.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, νωρίτερα, είχε συναντήσει τον υπουργό εσωτερικών της κυβέρνησης Ρέντσι, Αντζελίνο Αλφάνο, ηγέτη του κόμματος Νέα Κεντροδεξιά. Μετά την συνομιλία, ο Αλφάνο δήλωσε ότι η Φόρτσα Ιτάλια και η Νέα Κεντροδεξιά θα επιλέξουν μαζί τον νέο πρόεδρο, σε συνεργασία, αν καταστεί δυνατό, με το Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι.
Η έναρξη των ψηφοφοριών για την εκλογή του νέου Ιταλού προέδρου της Δημοκρατίας έχει ορισθεί για τις 29 Ιανουαρίου.























































